MILOJE ZADOVOLJAN: Znamo istoriju protiv Ludogoreca, tako da je ovo bio pravi revanš!
Nova pobeda za izabranike Vladana Milojevića u Turskoj, Foto: Starsport©

NOVI TRIJUMF

MILOJE ZADOVOLJAN: Znamo istoriju protiv Ludogoreca, tako da je ovo bio pravi revanš!

Milojević je naglasio da ekipa dobro radi i apostrofirao je dobro uklapanje novih fudbalera

Objavljeno:

Crvena zvezda je u naozbiljnijoj proveri od starta priprema u Turskoj savladala ekipu Ludogoreca sa 3:1.

Strateg crveno-belih Vladan Milojević bio je zadovoljan prikazanom igrom njegovih pulena u duelu sa šampionom Bugarske.

- Već sam govorio da rezultat nije najvažniji, ali svakako da prija kada pobedite. Znamo našu istoriju sa Ludogorecom, ovo može da bude neki naš revanš. Šalu na stranu, ovo je bila utakmica protiv ozbiljnog, odličnog protivnika tako da sam zadovoljan onim što smo pokazali na terenu - rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Vladan Milojević, trener crveno-belih
Vladan Milojević, trener crveno-belih foto: Starsport©

Milojević je naglasio da ekipa dobro radi i apostrofirao je dobro uklapanje novih fudbalera.

- U velikoj meri sam zadovoljan kako igrači sprovode u delo ono što uvežbavamo na treninzima. Sve ono što radimo se vidi i u našoj igri na utakmicama. Posebno mi je drago što vidimo da se novajlije uklapaju u naš sistem igre. Nema tu mnogo filozofije, treba analizirati utakmice, videti koji su dobri delovi igre, dodatno ih poboljšati, kao i šta treba ispraviti. To je cela mudrost fudbala.

Zvezdin trener je pohvalio svoje izabranike i njihov profesionalan odnos prema radu bez obzira na jako malo vremena koje su imali za odmor.

- Na Kipru smo odradili bazični deo priprema, imali smo odlične uslove da se spremimo na najbolji mogući način. Svi treninzi su bili koncipirani na sticanje fizičke pripreme. I pre odlaska na Kipar, samim rezultatima koje su naši fudbaleri ostvarili na testiranju bili su odlični. Oni faktički nisu ni imali odmor, odigrali smo 37 utakmica u jesenjem delu polusezone. Pokazali su moji igrači da su pravi profesionalci, sprovodili su program koji su dobili od kondicionog tima i pre nego što smo se okupili. Utakmicama na pripremama pristupaju kao da su prvenstvene - dodao je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.