IZ DVOJKE U KECA NA VEČITOM DERBIJU U TURSKOJ: Vladimir Vuletić urlao na novinara Espresa!
Novinari "Večitih" pre meča u Turskoj, Foto: FK Partizan

ESPRESO U BELEKU

IZ DVOJKE U KECA NA VEČITOM DERBIJU U TURSKOJ: Vladimir Vuletić urlao na novinara Espresa!

Definitivno jedna od najbizarnijih utakmica koju smo videli u životu

Objavljeno: 17:39h
Aleksa Radosavljević

Novinari koji prate Partizan i novinari koji prate Crvenu zvezdu odigrali su najluđi Večiti derbi u istoriji srpskog fudbala.

Konačan rezultat, iako u potpuno drugom planu, bio je 2:1 za crno-beli deo novinarske ekipe. Crveno-beli su na poluvremenu imali prednost od 1:0.

Naravno, pošto je rezultat došao "iz keca u dvojku" očekuje nas pravi medijski rat, ali ne saopštenjima, već u kafani, gde su novinari dogovorili treće poluvreme (i dalje se čeka konačna odluka nestručnog štaba i jedne i druge ekipe o mestu odigravanja).

Zvezdini novinari su poveli sa 1:0 posle odbitka u prvom poluvremenu, a strelac je bio Miloš Milićević, komentator Arenasport televizije, iako je prethodno autor ovog teksta i novinar Espresa Aleksa Radosavljević uspeo da ukroti prvobitni šut.

Aleksa Radosavljević u utakmici Partizana i Crvene zvezde
Aleksa Radosavljević u utakmici Partizana i Crvene zvezde foto: FK Partizan
1 / 12 Foto: FK Partizan

Prvo je asistirao Vladimiru Sukdolaku sa Monda, koji je u stilu Pipa Inzagija (može se reći dva Pipa Inzagija po korpulenciji, neće kolega zameriti na šali) odreagovao i sproveo loptu pored Darka Noveskog (Hotsport) na golu zvezdaša.

A, onda je Ivković zategao sa dobrih 15 metara, posle čega Noveski nije imao nikakve šanse da reaguje.

Crveno-beli su pokušali da pritisnu, stignu rezultat, ali sjajnom komunikacijom defanzivnog dela Partizanovih novinara to je sprečeno.

Inače, najinteresantniji detalji na meču dogodili su se krajem prvog poluvremena.

Prvo je autor ovog teksta, tj. moja malenkost, hteo da utrči u napad prilikom izvođenja jednog kornera, što je naišlo na veliko neodobravanje ostalih članova ekipe. Međutim, profesor Vuletić, vođa Partizanove ekspedicije rekao je:

- Idi, Aleksa, idi!!!

Nisam otišao, jer sam poslušao ostatak tima, ali baš posle tog kornera desila se najkomičnija situacija.

Tada je crno-bela ekipa (uvek neko mora da se žali) tražila, po mišljenju našeg reportera, nepostojeći penal zbog igranja rukom.

Na scenu je opet stupio Vuletić, koji je urliknuo na mene:

- Aleksa, ostavi se tih tvojih priča, idi tamo na gol!!! - što sam ja poslušao, ne želeći da budem predmet sledećeg saopštenja.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Da li je ovo realno, kaže idi u napad, pa onda nazad na gol - pomislio sam, ali sam sve brzo zaboravio zbog dva gola u mreži rivala.

Posle meča smo se, naravno, pomirili, a popularni Profa dao je ekskluzivnu izjavu za naš portal:

- Aleksa je pravo otkrovenje ovih priprema. Pokazao je zavidan talenat i na golu, ali mora da bude fokusiran. Danas su disciplina i fokus osnov svakog trijumfa. Nije njegovo da misli, nego da brani - istakao je potpredsednik Partizana i selektor ove ekipe.

Novinari koji prate FK Partizan posle meča
Novinari koji prate FK Partizan posle meča foto: FK Partizan

Pogledajte sastave tima:

C. ZVEZDA: Noveski (Hot Sport), Ljubenović (Informer), Radonić (Kurir), Terzić (MONDO), Jovanović (Mozzart sport), Ćorović (Večernje novosti), Milićević (Arena sport), Zogović (Alo). Igrali su još: Stamenić (Sportski žurnal), Vinulović (Telegraf), Kokanović (Srpski telegraf). Navijali: Nikolić (Srbija danas), Ivanović (Blic), Šajković (Zvezda TV).

PARTIZAN: Aleksa Radosavljević (Espreso), Blažić (Večernje novosti), I. Radulović (Arena sport), Ivković (Telegraf), Vlajić (Sportski žurnal), Sukdolak (MONDO), K. Radulović (Alo) Z. Todorović (Partizan Travel), Blagić (TV Partizan), Panajotović (TV Partizan). Navijali: Joksić (Mozzart sport), Dijana Čolović (TV Arena sport), M. Todorović (Foto Partizan) i prof dr Vuletić (potpredsednik FK Partizan).

BONUS VIDEO:

(Izveštač iz Beleka - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.