REKA SUZA U NANTU: Jecaji parali nebo, utakmica je stala - volećemo te uvek, Emilijano Sala!
Navijači odaju počast Emilijanu Sali, Foto: AP

tuga

REKA SUZA U NANTU: Jecaji parali nebo, utakmica je stala - volećemo te uvek, Emilijano Sala!

Tuga, suze, žalost, jecaji... Nije nikome bilo do fudbala prethodne noći na čuvenom stadionu "La Bužuar" u Nantu. Sve je bilo u znako žalosti i oproštaja od Emilijana Sale

Objavljeno:

Nant je igrao svoj prvi meč kao domaćin od kada je preprošlog ponedeljka nestao argentinski fudbaler i veruje se da je nastradao u padu aviona iznad Lamanša.

Sala je četiri godine bio igrač "kanarinaca" da bi ove zime prešao u Kardif u rekordnom transferu koji se nažalost nikada nije realizovao. Argentinac je na putu od Nanta ka Engleskoj nestao zajedno sa pilotom malog aviona koji ga je prevozio i za njima se i dalje traga.

Zaključak je već takav da je nastradao, a u međuvremenu su pronađena i dva sedišta za koja se veruje da pripadaju toj letelici.

U upravo zato je bilo toliko suza i bola na utakmici Nanta i Sent Etjena koja je u potpunosti bila u znaku tragedije. Igrači su izašli na teren sa majicama sa Salinim likom, na tribini je bila koreografija posvećena njemu, a na sredini terena mušema takođe sa licem Emilijana. I suze... Suze na sve strane, pogotovo u devetom minutu meča (Sala je nosio devetku) kada je sudija simbolično prekinuo utakmicu kako bi se na taj način oprostili od stradalog fudbalera.

Plakali su igrači, plakale su tribine i plakao je trener Vahid Halilhodžić tokom celog meča nakon što je održao sigurno najteži i najemotivniji govor svojim igračima.

Tragedija!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.