Zbog ovih spornih situacija Partizan grmi na arbitra! (GIF) (FOTO)

Da li je bilo grešaka?

Zbog ovih spornih situacija Partizan grmi na arbitra! (GIF) (FOTO)

Crno-beli deo Topčiderskog brda najverovatnije će imati šta stavi na teret glavnom arbitru
Objavljeno: 21:23h

Jubilarni, 150. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde na stadionu u Humskoj okončan je trijumfom crveno-belih sa 2:1. Tomić besan posle derbija: Nisam video veći penal od onog! Faul za Zvezdu nije postojao! (VIDEO) Po starom običaju, nakon završetka utakmice analiziraju se svi detalji meča, kao i oni sporni, kojih je bilo i ovog puta.

Printscreen/Youtube/Magic Moment
Naravno, ko gubi ima pravo da se ljuti, te će crno-beli deo Topčiderskog brda najverovatnije imati šta stavi na teret glavnom arbitru Vladi Glođoviću. Mladi napadač Partizana besan na odluke sudije: Ne mogu da verujem da se ovakve stvari dešavaju! (VIDEO) 1. Diskutabilan trenutak se dogodio u 14. minutu kada je Nemanja Mihajlović pao u kaznenom prostoru gostiju posle duela sa Savom Pavićevićem. Saša Ilić poludeo na sudije: Ne pamtim kad je Partizan ovako pokraden! Da li je Partizan oštećen za jedanaesterac? Besni Tomić vikao: Ovoliki je bio penal! (VIDEO)
PrintScreen You Tube
Da li je Partizanu poništen čist gol u derbiju? (VIDEO) Na startu drugog poluvremena kapiten crno-belih Saša Ilić proigrao je Nemanju Mihajlovića, koji je zatim iskoristio kiks Petkovića i zatresao mrežu Damira Kahrimana, ali je taj pogodak poništen. Naime, pomoćni sudija podigao je zastavicu kako bi signalizirao ofsajd. Procenite sami da li je ofsajda bilo ili ne? (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.