OVO NEMA NI U SRBIJI: Degenek u centru pažnje, saigrači rušili jedan drugog, a sudija pokazao na belu tačku!
Miloš Degenek, Foto: Printscreen/Youtube

sramotno

OVO NEMA NI U SRBIJI: Degenek u centru pažnje, saigrači rušili jedan drugog, a sudija pokazao na belu tačku!

Suđenje na nivou onog iza skolškog dvorišta

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Australije je ostvarla trijumf nad selekcijom Sirije (3:2), a pobednonosni gol delo je Toma Rogića u trećem minutu nadoknade.

Ipak, meč je obeležio glavni arbitar, koji je sa nekoliko smešnih odluka direktno uticao na kranji ishod utakmice Azijskog kupa.

Cezar Artur Ramos je pokazao da je daleko od ozbiljnog sudije, a o njegovim odlukama će se dosta polemisati u predstojećim danima.

Prva diskutabilna odluka dogodila se u 60. minutu meča kada je štopera Kengura Marka Milgana lopta pogodila u ruku, koja nije bila u prirodnom položaju. Ipak, sudija to nije okarakterisao kao najstrožu kaznu, iako je po svim parametrima trebalo da pokaže na kreč. U tom momentu Australija je vodila sa 2:1

Dvadesetak minuta kasnije u glavnoj ulozi je doskorašnji fudbaler Zvezde Miloš Degenek. Ramos je pokazao na belu tačku posle navodnog prekršaja Degeneka, ipak, ispostavilo se kasnije da je jedan fudbaler Sirije oborio svog saigrača, a da je novi član Al Hilala bio kolaterana šteta. Omar Al Soma je pogodio za 2:2 i u tom trenutku obezbedio je Siriji plasman u drugu fazu.

Međutim, Australija je došla do pobede nakon dobre reakcije Toma Rogića koji je iskoristio dobru asistenciju Kristofera Ikonomidisa. Ovaj trijumf nije značio Kengurima pošto su oni ranije obezbedlili plasman u drugu fazu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.