TONČEV SPAŠAVA SINĐELIĆ: Potez za poštovanje prvog čoveka Radničkog posle informacije o gašenju kluba!
Ivica Tončev je najavio da će pomoći Sinđeliću, Foto: Starsport©

gest za aplauz

TONČEV SPAŠAVA SINĐELIĆ: Potez za poštovanje prvog čoveka Radničkog posle informacije o gašenju kluba!

Fudbaleri OFK Sinđelića su u dva navrata igrali Prvu ligu Srbije (drugi rang takmičenja) i dva puta stizali do četvrtfinala Kupa

Objavljeno:

Trećeligašs OFK Sinđelić iz Niša, kome preti gašenje zbog finansijskih problema, zakazao je vanrednu sednicu Skupštine kluba da preispita odluku o istupanju iz Srpske lige Istok.

Rukovodstvo kluba odlučilo se na takav potez nakon poziva prvog čoveka Radničkog iz Niša Ivice Tončeva i njegovog obećanja da će pružiti svu neophodnu pomoć kako se ne bi ugasio najstariji klub u Nišu, samo tri meseca od proslave 100. rođendana.

- FK Sinđelić obaveštava javnost da je zakazana vanredna sednica Skupštine u subotu 19. januara da bi se preispitala odluka o istupanju iz Srpske lige - Istok koja je ranije doneta zbog finansijskih problema. Nakon poziva Ivice Tončeva, prvog čoveka Radničkog rukovodstvo Sinđelica odlučilo je da o novim okolnostima obavesti Skupštinu. Prvi čovek Radničkog obećao je da će FK Radnički, kao i on lično, pružiti svu neophodnu pomoć ne bi li se spasio jedan od najstarijih klubova sa juga Srbije. Teška odluka o gašenju kluba i osećaj potpunog poraza bi zbog pomoći Radničkog i Tončeva mogao biti zamenjen osećajem trijumfa jer smo uspeli da spasimo klub od gašenja. Filmski rasplet sudbine našeg kluba biće nam veliki podstrek da redefinišemo i unapredimo Sinđelić, a u tome svakako očekujemo i veliku pomoć Radničkog - navodi se u saopštenju Sinđelića i sportskog direktora Zorana Anđelkovića.

Meč između Radničkog i Sinđelića na stadionu Mašinca
Meč između Radničkog i Sinđelića na stadionu Mašinca foto: Youtube / Printscreen

Fudbaleri OFK Sinđelića su u dva navrata igrali Prvu ligu Srbije (drugi rang takmičenja) i dva puta stizali do četvrtfinala Kupa. Prvi deo sezone 2018/19. završili su na 10. mestu tabele Srpske lige Istok.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.