POGBA MU DAO SAVET ŠTA DA RADI: Partizanova meta je bivši reprezentativac Francuske koji igra sezonu karijere!
Ibrahim Tandia dok je nastupao za ekipu Tursa, Foto: Profimedia

interesovanje postoji

POGBA MU DAO SAVET ŠTA DA RADI: Partizanova meta je bivši reprezentativac Francuske koji igra sezonu karijere!

Tokom svoje karijere nastupao je još i za Sošo, Kaen, Alaves, Turs i Slaven Belupo

Objavljeno: 12:53h

Uprava Partizana zainteresovana je da u svoje redove dovede bivšeg mladog francuskog reprezentativca i igrača rumunskog Sepsija Ibrahimu Tandiju, prenose tamošnji mediji.

Ivica Iliev je pre nekoliko dana najavio da klub radi na dovođenju novih igrača, a prema pisanju rumunskih medija, jedan od njih mogao bi da bude i ofanzivac Sepsija, dvadesetpetogodišnji Ibrahima Tandija.

Fudbaler iz Malija, koji je rođen u Francuskoj, je prema informacijama od tamošnjih medija, nedavno potpisao novi ugovor sa klubom, ima želju da ostane, ali Partizan bi i pored toga mogao da postigne dogovor sa njim u zimskom prelaznom roku. Kako je sam nedavno rekao, o svojoj karijeri razgovarao je i sa zvezdom Mančester junajteda Polom Pogbom.

- Video sam se jedan vikend sa Polom Pogbom i razgovarali smo. Rekao mi je da završim sezonu ovde, jer nikada nisam odigrao čitavu sezonu sa jednim klubom. Imao sam lošu sreću i razlog za to su obično povrede. Trenutno razmišljam samo o Sepsiju - rekao je Tandija, nakon nedavnog pisanja medija da bi mogao da završi u ekipi Steaue iz Bukurešta.

Pol Pogba je prijatelj Partizanove mete
Pol Pogba je prijatelj Partizanove mete foto: AP

Francuz pokriva ofanzivni deo terena i snalazi se na poziciji veziste i krilnog igrača, a u ovoj sezoni je odigrao 18 utakmica i postigao sedam golova, uz četiri asistencije.

Tokom svoje karijere nastupao je još i za Sošo, Kaen, Alaves, Turs i Slaven Belupo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.