POSLEDNJE OVACIJE ŠEKIJU: Legende Zvezde i Partizana, predstavnici Hrvatskog saveza svi su aplaudirali njemu u čast
Poslednje ovacije za Dragoslava Šekularca, Foto: Stefan Kojić

Odlazak druge Zvezdine zvezde

POSLEDNJE OVACIJE ŠEKIJU: Legende Zvezde i Partizana, predstavnici Hrvatskog saveza svi su aplaudirali njemu u čast

Velika imena srpskog fudbala, legende, bivši saigrači i učenici, ali i bivši rivali, svi su došli da odaju poštu velikom Dragoslavu Šekularcu

Objavljeno: 12:39h

Na stadionu Crvene zvezde održana je komemoracija kojom je odata pošta legendarnom fudbaleru Dragoslavu Šekularcu.

Jedan od najboljih fudbalera ikada na ovim prostorima preminuo je prošle subote u 82. godini i otišao u fudbalsku legendu.

Mali je bio prostor u Media centru stadiona "Rajko Mitić" kako bi primio sve koji su došli da odaju čast i poštu čuvenom Šekiju koji ostaje jedan od najvećih koje smo ikada imali.

1 / 5 Foto: Starsport©

Bili su tu predstavnici Crvene zvezde - predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, trener Vladan Milojević, ali i brojne legende kluba Dušan Savić, Stanislav Karasi, Vojin Lazarević, Zoran Filipović, Boško Đurovski, Vladimir Petrović Pižon.

Došao je i visoki funkcioner UEFA Zoran Laković, potom ministar inostranih poslova Ivica Dačić, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, ministar sporta Vanja Udovičić, predstavnici FSS - potpredsednici Nenad Bjeković i Marko Pantelić, sekretar Jovan Šurbatović, selektor Mladen Krstajić.

A koliki je Šeki bio igrač govori i to što su se na komemoraciju došle i legende večitog rivala Partizana poput Marka Valoka i Moce Vukotić.

1 / 21 Foto: Starsport©

Na oproštaj su došli i predstavnici fudbalskog saveza Hrvatske koji pamte kakav je trag ostavio kao najbolji fudbaler bivše Jugoslavije u svoje vreme.

Mnogima su i krenule suze dok su gledali kratak film o njemu, a posebno emotivan trenutak je bio na samom kraju kada su svi u sali ustali i aplaudirali i održali poslednje stajaće ovacije za Šekija, baš kao što ih je nekada dobijao sa tribina zbog svog fudbalskog majstorstva i od svojih i od tuđih navijača, i od saigrača i od rivala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.