DELIJE PROSLAVILE ROĐENDAN REPUBLIKE SRPSKE: Gorela je Foča!
Proslava rođendanana Republike Srpske od strane Delija, Foto: Youtube / Printscreen

spektakl

DELIJE PROSLAVILE ROĐENDAN REPUBLIKE SRPSKE: Gorela je Foča!

Navijači Crvene zvezde ikonu dugu tridesetak i široku 12 metara izradili su pre tri godine, kada su prvi put na ovakav način obeležili Krsnu slavu i rođendan Srpske

Objavljeno:

Navijačka grupa Delije Foča veličanstvenom bakljadom na Trgu 9. januar, uz ogromnu platnenu ikona Svetog Stefana, obeležila je krsnu slavu Republike Srpske.

Kao i prethodne dve godine, tačno u 18 časova, kada su zvona sa Hrama Svetog Save označila početak večernje službe uoči Stefandana, navijači Crvene zvezde upalili su mnoštvo baklji, a ove godine dodali su i nekoliko vatrometa s kraja na kraj Foče, želeći da svi građani učestvuju u slavlju.

Navijači Crvene zvezde ikonu dugu tridesetak i široku 12 metara izradili su pre tri godine, kada su prvi put na ovakav način obeležili Krsnu slavu i rođendan Srpske.

Navijači su raširili i dva transparenta, koja su posvetili pokojnom Draganu Gagoviću, kojeg su su tačno pre 20 godina, 9. januara 1999. godine, iz zasede na putu Ustiprača-Čajniče ubili pripadnici francuskog IFOR-a, dok je kao trener karatea u kombiju vozio mlade karatiste.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.