ĐANLUIĐI BUFON ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET: Pušio sam travu, imao sam napade panike!
Đanluiđi Bufon, Foto: Fonet/Fonetap

SAMO CAR SME TO DA PRIZNA

ĐANLUIĐI BUFON ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET: Pušio sam travu, imao sam napade panike!

- Da nisam to podelio sa ljudima oko sebe, ko zna šta bi bilo - rekao je najbolji golman svih vremena

Objavljeno:

Najveći golman svih vremena Đanluiđi Bufon samo je dokaz da ne postoje savršeni ljudi. Čak i kada nekog idolizujemo i mislimo da je on neuništivi supermen, jasno je da tako nešto u realnom životu ne postoji.

Doduše, popularni Điđi je zaista blizu savršenstva, ali...

- Kao dete, imao sam osećaj da sam neuništiv, nepobediv. Mogao sam do vrha, radio šta sam hteo. Podržavao sam ludilo kada sam imao 20. Uradio sam dosta glupih stvari, čekirao sam sve što sam hteo. Studiozno sam odbijao drogu ili doping. Sa 17 godina sam znao da kažem "ne" kada mi neko stavi pilulu na usne.

Bufon i Nejmar u zagrljaju
Bufon i Nejmar u zagrljaju foto: AP

Međutim, nije uvek sve odbijao:

- Najdalje što sam išao je da sam jednom prilikom povukao nekoliko dimova džointa kada sam bio klinac. Sećam se oblaka dima koji je obavijao navijače, ali taj dim nije bio od vatrometa ili pirotehnike. Već 200 džoinata upaljenih u isto vreme.

Mučio se i sa depresijom.

- Pre 15 godina, tokom nekoliko meseci sve je prestalo da ima smisao. Osećao sam kao da ljudi nisu zainteresovani za mene, nego samo u šampiona kod predstavljam. Svi su pitali sa Bufona, niko nije pitao za Điđija!

Nastavio je da se priseća.

- Bilo je to jako teško vreme. Imao sam 25 godina, na vrhuncu uspeha karijere. I odjednom sam pred meč Juventusa otišao do trenera golmana i rekao da nisam spreman da branim. Imao sam iznenadan napad panike. Bio sam nesposoban da odigram taj meč Da nisam to podelio sa ljudima oko sebe, ko zna šta bi bilo - rekao je najbolji golman svih vremena.

Điđi, mi ti sve opraštamo, svako ima pravo da se malo našali u životu!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.