POTENCIJALNA POJAČANJA OTPADAJU JEDNO ZA DRUGIM: Uzalud je što ih Partizan želi, njih dvojica ne dolaze u Humsku!
Miloš Vazura i Ivica Iliev će morati da zasuču rukave, Foto: Beta/Branislav Božić

U problemu su

POTENCIJALNA POJAČANJA OTPADAJU JEDNO ZA DRUGIM: Uzalud je što ih Partizan želi, njih dvojica ne dolaze u Humsku!

Sportski sektor crno-belih će morati što brže da dela, jer za sada nisu doveli nijednog igrača, a nije da im nisu potrebna pojačanja

Objavljeno:

Partizanova lista potencijalnih pojačanja u zimskom prelaznom roku svakog dana sve je kraća i kraća, a one prve želje otpadaju jedna za drugom.

Hteli su u Humskoj da vrate Evertona Luiza, ali je on otišao na pozajmicu u Solt Lejk Siti do kraja 2019. godine. Hteli su da vrate Ivana Obradovića, ali su promena trenera i sportskog direktora u Anderlehtu uticale i na promenu njegovog statusa, pa je i on poručio da ostaje u Briselu.

A izgleda da i druge dve želje za povratnicima se neće ostvariti.

Nemanja Antonov se ne vraća u Partizan
Nemanja Antonov se ne vraća u Partizan foto: Fonetap

Iako je Nemanja Antonov nedavno raskinuo ugovor sa Grashopersom i slobodan je igrač, neće se vratiti u tim u kome je bio na pozajmici prošle sezone, što je jasno potvrdio i direktor Miloš Vazura za "Žurnal".

- Ništa od povratka Antonova - konkretno je poručio Vazura uz dodatak da je klub odbio još jednu ponudu iz Španije za Sašu Zdjelara, jer su bili nezadovoljni finansijskim uslovima.

Osim Antonova iz opcije je, makar za ovaj januar, ispao i Radosav Petrović o čijem se povratku u redove crno-belih piše u već nekoliko prelaznih rokova.

Ni Radosav Petrović se ne vraća u Partizan
Ni Radosav Petrović se ne vraća u Partizan foto: Profimedia

Iskusni zadnji vezni više nije višak u timu Sportinga od kada je stigao novi trener Marcel Kajzer, koji mu daje sve više minuta i u nacionalnom prvenstvu, a uz to je trenutno jedina alternativa za Nemanju Gudelja na toj poziciji u timu.

Portugalski "Rekord" je došao do saznanja o tome da Petrović ne da neće biti prodat, nego gotovo sigurno biti zadržan na stadionu "Žoze Alvelade" do kraja sezone.

Sve u svemu, u Humskoj moraju čim pre da se okrenu nekim drugim rešenjima, jer je početak priprema iza ćoška, a posle vrlo loše jeseni, oni još nisu doveli nijedno pojačanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.