U SRBIJI BI IZBIO RAT I OPET BI ZVALI GEOMETRE, MATEMATIČARE... Lopta prešla, igrač Sitija je izbacio, VAR rešio!
Sporni trenutak na meču Mančester Siti - Liverpul, Foto: Printscreen/Twitter/@ODDSbible

Tako to izgleda

U SRBIJI BI IZBIO RAT I OPET BI ZVALI GEOMETRE, MATEMATIČARE... Lopta prešla, igrač Sitija je izbacio, VAR rešio!

I dok kod nas ko zna šta bi bilo, a nije nemoguće i da bi se posumnjalo u VAR tehnologiju, da je imamo, kod Engleza čim je stigla odluka niko se nije bunio

Objavljeno:

Veliki derbi engleskog fudbala odigran je u četvrtak uveče i Mančester Siti je pobedio Liverpul 2:1.

Jedan od kontroverznih trenutaka dogodio se u 21. minutu utakmica kada su svi na stadionu pomislili da su "crveni" postigli gol. Džon Stouns je izbacio loptu iako je ona evidentno prešla gol liniju.

Međutim, da ne bi bilo nikakve zabune sudija je odmah pozvao u pomoć VAR tehnologiju i vela situacija je rešena za nekoliko minuta - NIJE GOL.

Iako je lopta prešla većim delom gol -iniju, ipak nije punim obimom, tačnije nedostajalo je dva centimetra i to je dovoljno da pogodak ne bude priznat.

I niko ništa da kaže, nisu se bunili ni iz Liverpula, jer je sve bilo jasno.

A sada se setite šta se dogodilo u Srbiji na prethodnom Večitom derbiju kada je priznat pogodak Crvenoj zvezdi, a i dalje nije utvrđeno da li je lopta prešla-gol liniju.

Medijski rat je trajao danima, pa su oba kluba čak u pomoć zvali geometre, profesore građevinskog fakulteta, i razne druge stručnjake od kojih su jedni tvrdili da jeste, a drugi da nije bio pogodak.

Inače, i Mančester Siti i Liverpul se bore za titulu u Engleskoj, a upravo bi možda i ovaj detalj mogao da bude odlučujući na kraju trke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.