PREMIJERLIGAŠI SE ZALJUBILI U ŽIVKOVIĆA: Vreme je da Partizanovo dete zasija punim sjajem!
Živković i Bane Ivanović, Foto: Dado Đilas

hoće li ga benfika pustiti?

PREMIJERLIGAŠI SE ZALJUBILI U ŽIVKOVIĆA: Vreme je da Partizanovo dete zasija punim sjajem!

Možda je na pomolu transfer karijere za 22-godišnjeg Nišliju

Objavljeno: 17:08h

Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Srbije Andrija Živković je na meti velikog broja klubova iz Premijer lige, prenosi portugalska A Bola.

Živković je u poslednje tri utakmice protiv Montalegrea, Brage i Avesa asistirao četiri puta pa Benfika ne želi da ga proda sada kad je ušao u dobar ritam.

Pre samo nekoliko meseci je sve izgledalo dosta drugačije jer je Živković čekao svoju šansu dok su Salvio Rafa i Franko Cervi igrali.

Živković je zbog toga bio raspoložen za transfer, ali se posle 19 utakmica u ovoj sezoni to promenilo. Za sada Andrija ima pet asistencija, a još uvek mu nedostaju golovi.

Tri meča bez Murinja, tri pobede, 12 datih golova. Mančester Junajted je proigrao pod Solskjerom, a večeras gostuje Njukaslu. Kvota na dvojku uz bar tri gola ukupno (2&3+) je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl - Mančester Junajted.

A Bola ne precizira koji su timovi iz Premijer lige do sada bili zainteresovani za Živkovića, poznato je da je jedan od njih bio Everton, ali ističu da će Benfika ove zime biti na velikim mukama pošto veliki broj klubova želi Nišliju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.