MAJORKA KUPUJE U ZVEZDI: Španci zagrizli za crveno-belog napadača!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ODLAZAK NA VIDIKU

MAJORKA KUPUJE U ZVEZDI: Španci zagrizli za crveno-belog napadača!

On je letos došao na pozajmicu iz Brage, a već bi mogao da pakuje kofere

Objavljeno:

U Crvenoj zvezdi je zima vrelija nego inače.

Partije koje su crveno-beli pružili u Ligi šampiona probudile su interesovanje za igrače na transfer pijaci u januarskom prelaznom roku. Viđeni za odlazak su Vujadin Savić, Miloš Degenek i Milan Borjan, a na drugu destinaciju mogao bi da ode i Nikola Stojiljković.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", napadač Crvene zvezde je na meti španskog drugoligaša Majorke. On je letos došao na pozajmicu iz Brage kao veliko pojačanje, a po dolasku na pripreme imao je probleme sa povredama, nije bio u formi, a direktni konkurenti Milan Pavkov, Ričmond Boaći i Dejan Joveljić su bili sve opasniji po gol rivala kako je sezona odmicala.

U dresu Crvene zvezde, Stojiljković je odigrao 15 mečeva i postigao pet golova pa je odlazak u januaru najrealnija opcija. Kako bi napustio Ljutice Bogdana, potrebna je i saglasnost Brage pošto su se crveno-beli obavezali da će za jednogodišnju pozajmicu Portugalcima platiti 200.000 evara i preuzela je celu platu koja iznosi 350.000 godišnje, a postoji i otkupna klauzula od 1.500.000 evra da srpski tim otkupi Stojiljkovića. Uprava crveno-belih neće aktivirati otkupnu klauzulu pa joj preostaje ostaje da se sa Bragom dogovori oko prebacivanja obaveza na španski klub.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.