PARTIZAN PROMOVISAO KALENDAR ZA 2019! Jedna fotka oduševila je sve prisutne!
Vulićević i Pantić na promociji kalendara za 2019. godinu, Foto: Starsport©

SVEČANOST U CENTRU BEOGRADA

PARTIZAN PROMOVISAO KALENDAR ZA 2019! Jedna fotka oduševila je sve prisutne!

Prisutnima se obratio i predsednik kluba Milorad Vučelić koji je

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan promovisao je danas kalendar za 2019. godinu i napravio osvrt na ovu, uz reči da je "vreme iskušenja".

Partizan je polusezonu završio na trećem mestu na tabeli Super lige Srbije, iza Crvene zvezde i Radničkog.

1 / 12 Foto: Starsport©

Predsednik kluba Milorad Vučelić priznao je da je svestan da rezultati nisu očekivani, ali da će se crno-beli samo poštenim radom pokušati da se poprave u 2019. godini.

- Ovo je vreme iskušenja za Partizan, nije vreme pada, a iako je posrtanje to je onda ono gorko posrtanje. Pošteno posrćemo i takmičarski, ne nameštemo da bi se izvadili i ne potežemo nameštanje kao neki spas i izbavljenje - rekao je Vučelić na promociji kalendara za novu godinu u hotelu Cepter.

Govoreći o kalendaru za 2019, Vučelić je naveo da je to "jedini kalendar koji omogućava pravilno orijentisanje u vremenu".

- Znate koji je datum, znate koje je vreme, koje je doba. To su sve datumi iz prošlosti vezani za naše velike pobede, za naše poraze, za naša iskušenja - rekao je on.

Partizan je posle prvog dela sezone na trećem mestu, sa šest bodova manje od Radničkog i čak 15 od lidera Crvene zvezde.

- Nećemo koristiti nameštanje kao vid uspeha. Naći će se tu i žrtve, biće svega od toga i u narednoj godini. Kada svi misle da se nebo zatvorilo, uvek je bilo rešenja kroz istoriju Partizana. Verujem da će naredna godina biti bolja od prethodne - zaključio je on.

Pogledajte galeriju sa svim mesecima. Fotka koja je ostavila najjači utisak na sve prisutne bila je ona na kojoj se nalazi Zoran Bata Mirković. Sve pohvale za autora Marka Todorovića.

1 / 11 Foto: Espreso.co.rs

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.