LUKA JE NAJBOLJI U EVROPI: Trener Bajerna je jasan kad ga pitaju šta misli o Joviću!
Luka Jović je dobio velike pohvale od bivšeg trenera, Foto: EPA/Ronald Wittek

Tu sumnje nema

LUKA JE NAJBOLJI U EVROPI: Trener Bajerna je jasan kad ga pitaju šta misli o Joviću!

Srpski napadač je bio njegovo otkrovenje prošle sezone, ali sada tek blista punim sjajem

Objavljeno: 12:53h

Dugo se nije toliko pričalo o međusobnom meču Bajerna i Ajntrahta iz Frankfurta kao što je slučaj sada, a razloga za to ima nekoliko.

Najpre zbog toga što na klupi Bavaraca sada sedi Niko Kovač koji je dve i po godine proveo u Frankfurtu i takoreći udario temelje današnjem timu koji predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja, ne samo u Nemačkoj, nego i u Evropi.

Zatim je tu situacija na tabeli, gde se dve ekipe međusobno bore za mesto koje vodi u Ligu šampiona, a na kraju tu je i Luka Jović, Srbin čiji je kvalitet nanjušio hrvatski stručnjak, a koji se u poslednje vreme pominje kao pojačanje Bajerna.

Real danas ima šansu da četvrti put u poslednjih pet godina postane klupskiu šampion sveta. Iznenađujuće, u borbi za trofej rival mu je arapski Al Ain, a kvota na pobedu Reala uz ukupno bar četiri gola (1&4+) je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Al Ain.

Niko Kovač je pun hvale za srpskog napadača
Niko Kovač je pun hvale za srpskog napadača foto: Reuters

- Vidi se koliko je ceo tim napredovao, posebno ova ofanzivna trojka. Iznad svega, mislim da je Luka Jović jedan od najboljih igrača u svojoj generaciji - jasan je bio Niko Kovač uoči meča kada su mu postavili pitanje o trenutno najboljem strelcu Bundeslige.

Srpski napadač je sa Rebićem i Alerom oformio "pakleni trio", kako su ih prozvali nemački mediji, a ukupno su već dali 26 golova zajedno, dok je recimo cela ekipa prošle godine dala ukupno za celu sezonu 34.

Prednjači srpski napadač sa 14 pogodaka i prosečno trese mrežu na svakih 88 minuta što je najbolje u istoriji Bundeslige, a ne treba zaboraviti ni drugu dvojicu srpskih igrača u timu, Mijata Gaćinovića i Filipa Kostića, koji daju značajan doprinos uspesima ekipe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.