Treneri se menjaju, a Partizan ređa poraze: OFK za 6 minuta preokrenuo crno-bele! (FOTO) (VIDEO)

SUPERLIGA SRBIJE, 23. KOLO

Treneri se menjaju, a Partizan ređa poraze: OFK za 6 minuta preokrenuo crno-bele! (FOTO) (VIDEO)

Posle 2006. godine "Romantičari" su prvi put uspeli da savladaju aktuelnog šampiona Srbije na premijeri prolećnog dela Superlige
Objavljeno: 18:23h
Zaključeno je prvo kolo prolećnog dela Superlige, a u nedeljnom derbiju OFK Beograd
savladao branioca titule Partizan rezultatom 2:1, i time crno-belih u domaćem prvenstvu. Poslednji put "Romantičari" su trijumfovali 2006. godine u prvoj sezoni šampionata Srbije.
Evrogol Pavloskog produžio agoniju crno-belih u Superligi! (VIDEO) Crno-beli su počeli da pritiskaju domaćina na samom startu meča ugrozio gol Stefana Čupića. Zvezdin igrač šokirao Grobare na Vračaru posle fenomenalne akcije! (VIDEO)
"Romantičari" su kao i tokom čitavog susreta pretili iz kontranapada, ali bezuspešno po njih. Kakav šok za crno-bele: Abubakar Oumaru odbio da zaigra protiv OFK Beograda! (FOTO)
Posle toga se Brašanac istakao prvim pogotkom Partizana u drugom delu sezone Solo prodor i sjajna realizacija crno-belima. Brašanac slao po burek igrače OFK, pa plasirao loptu u golmanov ugao za 1:0! (VIDEO)
Do kraja prvog poluvremna viđeno je mnogo faulova i isecanja igre, atraktivnijem nastavku. Brutalan start igrača Partizana na prvi pogled liči na pokušaj ubistva! (VIDEO)
To se i obistinilo, ali loše po šampiona Srbije koji je za šest minuta primio dva gola. Najpre je crno-bele šokirao Jovović Andrića
Da bi samo nekoliko minuta kasnije, bivši kapiten omladinske reprezentacije Srbije koja je osvojila Evropsko prvenstvo 2013. godine
Do kraja susreta nisu uspeli da izjednače, a navijači su im za kraj dali jasnu poruku - pobeda u derbiju! Bitno je napomenuti da na ovom meču nije nastupio Abubakar Oumaru transfer u drugi klub nisu ispunjeni.
Fudbaler Partizana Dušan Vlahović ušao je u igru protiv OFK Beograda i tako sa 16 godina i 24 dana postao najmlađi debitant u istoriji kluba. Vlahović je u igru protiv "romantičara" ušao u 70. minutu 12 godina debitovao sa 16 godina, dva meseca i sedam dana Superliga, 23. kolo: Petak: Čukarički - Metalac 1:1 Subota: 3:0 2:1 1:0 1:1 Nedelja: 2:1 2:0 2:1
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sva dešavanja pre, za vreme i posle meča mogli ste da pratite uživo uz Espreso.co.rs KRAJ MEČA! VELIKA POBEDA OFK BEOGRADA KOJI SE BORI ZA OPSTANAK, A NASTAVAK AGONIJE CRNO-BELIH. 87. minuta - Još malo je ostalo do kraja meča 76. minut - Gol šansa za Partizan! Nemanja Mihajlović je prevario dvojicu OFK Beograda, ostao mu je samo Čupić, 72. minut - STATIVA! Avramovski je pogodio desnu stativu posle sjajnog lopta nije završila u mreži.
64. minut - KAKAV GOOOOL! Marko Pavlovski je poslao bombu u gornji levi ugao
58. minut - GOOOOOL! Izjednačenje na Vračaru, OFK Beograd Partizana Andrić Jovovića egzekucijom Kljajića
52. minut - U istom ritmu nastavljen je meč, bez mnogo napadanja sredini terena. nadamo se atraktivnijem fudbalu nego u prvih 45 minuta. KRAJ PRVOG POLUVREMENA, CRNO-BELI NA "VELIKI ODMOR" ODLAZE SA 1:0.
Printscreen/Arena Sport
41. minut - Zbog nesmotrenog starta žuti karton dobio je i kapiten Partizana Saša Ilić Vračaru, crno-beli održavaju minimalnu prednost. 31. minut - Gol Partizana je poništen jer je Čupić fauliran 22. minut - GOOOOOL! Brašanac je zatresao mrežu "Romantičara" crno-belih i sjajno plasirana lopta u donji desni ugao OFK Beograda.
12. minut - Drugi šut u okvir gola na meču za OFK Beograd Kljajić 4. minut - Crno-beli su od starta počeli da pritiskaju gol OFK Beograda dozvoljavaju rano iznenađenje. Petrović je dobio žuti Vukobratovićem
14:00 - Meč je počeo! 13:55 - Podsetimo se poslednjeg
13:45 - Sastavi su sledeći:
partizan.rs
13:30 - Poslednji duel u Superligi aktuelni branilac titule Borca Čačka najveće ovosezonsko iznenađenje 2:1.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.