DA LI ĆE SE IGRATI ČUKARIČKI - ZVEZDA? Pogledajte stanje terena na Banovom brdu u ovom trenutku!
Izgled tribina Stadiona Čukaričkog u subotu, kada je meč prvobitno trebalo da bude odigran, Foto: Starsport©

DA LI BISTE VI IGRALI?

DA LI ĆE SE IGRATI ČUKARIČKI - ZVEZDA? Pogledajte stanje terena na Banovom brdu u ovom trenutku!

Dok u Zagrebu gde je u 15 časova na programu Vječiti derbi (Espreso.co.rs ima reportera na tom meču) sija sunce i vreme podseća na proleće u Beogradu i većini Srbije stvari su drastično drugačije

Objavljeno: 13:27h

Utakmica Čukarički - Crvena zvezda koja je prvobitna bila zakazana za subotu, pa odložena zbog snega, najavljena je, kao i ostatak mečeve Superlige, za danas (nedelju, 16. decembar).

U subotu su snežni pokrivač i velika količina padavina pravile problem, a dan kasnije mećava je prestala, sneg blago provejava, s tim da je stanje terena Čuke i dalje u poprilično zabrinjavajućem stanju.

1 / 2 Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je poslala slike sa stadiona na Banovom brdu, a sudeći po njima sve je jasno.

Kao što su i Delije napisale u saopštenju u subotu uveče, nemoguće je da nekoliko sati pred meč arbitri i delegat ne mogu da odluče hoće li se utakmica igrati, jer je vrlo lako naslutiti kakvi će uslovi biti, nije teško složiti se sa mnjenjem da svi mečevi zaista treba da bude odložen za početak prolećnog dela sezone.

Sneg u Humskoj u petak uveče
Sneg u Humskoj u petak uveče foto: FK Partizan

Problem je u tome što je Partizan svoju utakmicu u petak uveče odigrao u poprilično nečuvenim uslovima, pa je onda pitanje koliko bi se poštovalo načelo distributivne pravde da jedni mečeve odigraju po lošim uslovima, a drugi tek kada vremenske prilike to dozvole. Crno-beli su zapretili istupanjem iz lige ukoliko im se ne dozvoli ponavljanje meča sa Mačvom.

U subotu su pored ovog odloženi i mečevi Mladost - Rad, Spartak - Voždovac, Zemun - Dinamo, Vojvodina - Proleter. I ove utakmice će biti odigrane, kako su naveli iz FSS, ukoliko uslovi budu dozvoljavali.

O igranju meča na Brdu ovog nedeljnog popodneva oglasio se i Zvezdan Terzić.

- Zvezda će očistiti teren Čukaričkog, želimo da igramo zbog regularnosti prvenstva. Stavićemo sve raspoložive snage da se teren očisti i utakmica odigra.

Za sada, zvanična informacija je da će meč biti pomeren za 19 časova, ali da će biti odigran ovog nedeljnog popodneva!

Ukoliko ste optimistični da će utakmica biti odigrana i želite da se kladite, pogledajte šta u ponudi ima MOZZART kladionica:

Kad igraju Čukarički i Zvezda u poslednje vreme obično bude dosta golova, a sad je kvota na dvojku uz bar tri gola ukupno (2&3+) 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Zvezda.

Iako taj meč možda i ne bude na programu ovog nedeljnog popodneva, veliki derbi Engleske će sigurno biti.

Liverpul se dokopao prvog mesta, ali da li će ga zadržati i posle derbija s Mančester Junajtedom, koji ne igra dobro? Kvota na keca na Enfildu je 1,60, a duplu šansu X2 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Mančester Junajted.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.