Deki Stanković doneo Srbiji Portugalce i Slovence u grupu na Evropskom prvenstvu!

NOVAK POŽELEO SREĆU

Deki Stanković doneo Srbiji Portugalce i Slovence u grupu na Evropskom prvenstvu!

Žreb za šampionat "starog kontinenta" u futsalu koji se igra u našoj zemlji, održan je u Beogradu, a njemu su prisustvovali Tomislav Karadžić i promoter prvenstva Dejan Stanković
Objavljeno: 14:05h

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić zahvalio je UEFA na dodeli domaćinstva Evropskog prvenstva u futsalu, i kazao da se nada da će Srbija i ubuduće biti domaćin velikih takmičenja. - Hvala UEFA što se opredelila da turnir u futsalu poveri Beogradu. Nadam se da ovo neće biti poslednji put, već da ćemo u budućnosti organizovati i veća takmičenja - rekao je Karadžić tokom žreba u Beogradu.

- Nadam se da ćemo to organizovati na najbolji mogući način i pokazati da UEFA može da računa na Srbiju. To će biti prilika da Beograd i Srbija pokazati svoje vrednosti. Ljudi kažu da fudbal može svako da igra, a mali fudbal samo majstori i velemajstori - naveo je Karadžić. Ambasador šampionata Dejan Stanković kazao je da mu je velika čast što mu je pripala ta uloga. - Siguran sam da će sve biti na nivou, a na vama igračima je da se dobro izigrate i pokažete umeće. Imao sam prilike da u pauzama igram mali fudbal sa profesionalcima. Nebo i zemlja, to su dva različita sporta - kazao je Stanković.
Direktor takmičenja UEFA Đorđo Marketi poželeo je sreću Srbiji i preneo pozdrave prvog čoveka te organizacije Mišela Platinija. Okupljenima u Skupštini grada obratio se i najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je putem video poruke pozvao građane da podrže srpske reprezentativce u futsalu. Reprezentacija Srbije u futsalu igraće u Grupi A sa Portugalijom i Slovenijom.Grupu B činiće Španija, Ukrajina i Mađarska, Grupu C Rusija, Hrvatska i Kazahstan, a Grupu D Italija, Češka i Azerbejdžan. Po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe će se plasirati u četvrtfinale. Evropsko prvenstvo će se održati od 2. do 13. februara u Beogradu. (Espreso.co.rs / Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.