Salah odveo Liverpul dalje, Totenhem ipak u 1/8 finala, dok se malerozni Inter preselio u Ligu Evrope!
Liga šampiona, 6. kolo, Foto: UEFA Champions League / promo

LIGA ŠAMPIONA, 6. KOLO

Salah odveo Liverpul dalje, Totenhem ipak u 1/8 finala, dok se malerozni Inter preselio u Ligu Evrope!

Sva dešavanja sa ovih mečeva mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno:

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u osminu finala Lige šampiona pošto su igrali nerešeno 1:1 na gostovanju Barseloni u poslednjem kolu grupne faze, zahvaljujući boljem međusobnom skoru u odnosu na Inter.

Nerazuri' su igrali takođe 1:1 na svom terenu sa PSV Ajndhovenu, ali im to nije bilo dovoljno da nastave takmičenje u Ligi šampiona, pa će proleće dočekati u Ligi Evrope.

Na "Kamp Nouu", junak Totenhema bio je Lukas Mura, koji je na asistenciju Harija Kejna u 85. minutu doneo bod Spursima. Izabranici Ernesta Valverdea su vodili od sedmog minuta pogotkom Usmana Dembelea.

U Milanu, PSV je nagoveštavao iznenađenje, pošto je na stadionu "Đuzepe Meaca" poveo u 13. minutu preko Irvinga Losana. Na 1:1 je izjednačio Mauro Ikardi sat vremena ranije, a do kraja utakmice su mreže mirovale.

Posle takvog raspleta, Barselona na čelu tabele grupe B ima 16 bodova, Totenhem i Inter imaju po osam, dok je PSV na začelju sa dva boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U grupi A se još pre poslednjeg kola znalo da dalje idu Borusija iz Dortmunda i Atletiko, a samo je bilo pitanje ko će zauzeti koju poziciju. Nemački klub je slavio na gostovanju Monaku 2:0, pa je zahvaljujući remiju bez golova između Klub Briža i Madriđana, ali i međusobnom skoru sa 'Jorgandžijama' izbio na čelo tabele.

'Kneževi' na svom terenu nisu ni imali šansu protiv gostiju, koje je do trijumfa predvodio Rafael Gereiro. Portugalski fudbaler je bio dvostruki strelac, u 15. i 88. minutu.

Borusija je tako takmičenje završila sa 13 bodova, koliko ima i Atletiko, a sledi ih Briž sa šest i Monako sa samo jednim bodom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Liverpulu je bila neophodna minimalna pobeda i to je izborio. "Redsi" su imali problema protiv Napolija, ali su zahvaljujući trenutku inspiracija Mohameda Salaha stigli do osmine finala. Nakon što je loše procenio dodavanje Milnera u devetom minutu, Egipćanin je dobro ispratio novo u 34. minutu, a onda osramotio Kulibalija i lako savladao Ospinu za 1:0.

U međuvremenu, PSŽ je očekivano savladao Crvenu zvezdu 4:1 u Beogradu, pa su "sveci" osvojili grupu, a Liverpul zauzeo drugo mesto. Napoli je zbog slabije gol razlike ostao treći, pa će na proleće igrati Ligu Evrope. Zvezda je u svojom debitantskom nastupu primila 17 golova, ali je sa četiri boda i jednom pobedom nadmašila sva očekivanja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa ovih mečeva mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

22:46 - GOOOL: Gereiro postiže i drugi gol za Borusiju protiv Monaka

21:32 - GOOOL: Izjednačuje Inter preko Ikardija

21:45 - Poluvreme je na mečevima 6. kola Lige šampiona

21:35 - GOOOL: Salah postiže gol protiv Napolija za 1:0

21:17 - GOOOL: U Monaku ništa novo, Dortmund vodi protiv Kneževa golom Gereira

21:14 - GOOOL: PSV iznenađujuće vodi protiv Intera u Milanu. Lozano je pogodio mrežu u 13. minutu igre

21:09 - GOOOL: Barselona je povela protiv Totenhema, strelac je Osman Dembele u 7. minutu

21:00 - Počeli su mečevi:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.