ZVEZDA NA PRAGU ISTORIJE: Crveno-beli bi mogli da uđu u odabrano društvo, samo tri tima ih tamo čekaju!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Beta/Branislav Božić

zanimljivi podaci

ZVEZDA NA PRAGU ISTORIJE: Crveno-beli bi mogli da uđu u odabrano društvo, samo tri tima ih tamo čekaju!

Uprkos eliminacii Zvezda može da ispiše istoriju Lige šampiona

Objavljeno: 13:49h

Perfektna odbrana - zaštitini znak Milojevićeve Zvezde!

Upravo zadnja linija Crvene zvezde na večerašnjem meču sa Paris Sen Žermenom može da ispiše stranice istorije Lige šampiona.

Srpski šampion ako ne primi gol u duelu sa skupocenim Parižanima na beogradskoj Marakani može da postane četvrti klub u istoriji Lige šampiona koji je eliminisan bez primljenog gola na domaćem terenu.

Pre eventualnog podviga Crvene zvezde da u grupi Lige šampiona na svom terenu ne primi gol i ima nesreću da ispadne, to su uradili samo Olimpijakos 2004, Lil 2005. i Kopenhagen 2016.

Neće biti komandanta odbrane Vujadina Savića, Milojević će morati da improvizuje na štoperskoj poziciji, ali pokazali su crveno-beli ratnici da imaju i pored raznih problema snage za planetarna čuda.

Primli gol ili ne, izgubili ili pobedili - crveno-beli su dokazali svima da su bez bilo kakve sumnje nabolja generacija Zvezde u ovom veku, tako da rezulat večeras nije ni bitan. Oni su već ispisali istoriju najtrofejnijeg srpskog kluba.

Marakana i Delije će dati sve od sebe da pomognu Milojevićevim izabranicima da Milan Borjan ne primi gol večeras, a zašto i da ne pobede Nejmara i družinu?!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.