Poruka Ilieva za Jovicu Živkovića: Pusti Andriju da s Partizanom igra Ligu šampiona!

Toliko od njega na tu temu

Poruka Ilieva za Jovicu Živkovića: Pusti Andriju da s Partizanom igra Ligu šampiona!

Sportski direktor crno-belih je izjavio da je samo on odgovoran za dolaske i odlaske igrača iz kluba
Objavljeno: 14:24h

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da postoji mogućnost da crno-beli ponude novi ugovor Abubakaru Oumaruu. - Svi znamo koliko nama Abubakar znači i koji je njegov potencijal. Mi čak razmišljamo i o obnovi njegovog ugovora. Svesni smo da je na tržištu malo takvih napadača - rekao je Iliev.

Iliev je na konferenciji za novinare mnogo puta ponovio da je jedino on odgovoran za prelazni rok, za angažovanje i odlaske igrača, pa su novinari nakon ove rečenice upitali sportskog direktora Partizana da li se i kada je reč o Abubakaru jedino on pita. - Gledajte, ako sam se do sada pitao, mislim da ću se pitati dokle god sam na ovoj funkciji. Naravno, postoje interesi kluba koji mogu u jednom trenutku da se stave ispred mene i ja ću to prihvatiti ili ne. Neka odluka može da se promeni, ali ako je opravdana - rekao je Iliev.
Zorana Jevtić
Abubakar je imao ponude iz Kine, ali je odlučeno da ne napusti klub, jer Partizan nije bio zadovoljan visinom ponuđenog obeštećenja. Novinare je zanimalo i da li je priča o Andriji Živkoviću zatvorena knjiga. - Ako se sećate mog poslednjeg intervjua vezanog za Andriju, na kraju sam rekao - voleo bih da gospodin Živković stariji dozvoli Andriji, da mu da mogućnost da sa Partizanom igra Ligu šampiona. Od mene toliko. Moj odgovor vam sve govori - rekao je Iliev. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.