RIKARDO SE KANDIDOVAO ZA NAJBOLJEG STRELCA LIGE: Partizan razbio Rad na Banjici!
Rikardo Gomeš, Foto: Starsport©

superliga, 20. kolo

RIKARDO SE KANDIDOVAO ZA NAJBOLJEG STRELCA LIGE: Partizan razbio Rad na Banjici!

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno:

Partizan je ostvario i drugu vezanu pobedu. Ovoga puta, crno-beli su slavili nad Radom u okviru 20. kola Superlige na Banjici, a rezultat je bio 3:0 (2:0.

Strelci su bili Rikardo Gomeš u 5. i 70. minutu, kao i Nemanja R Miletić, koji je svoj pogodak postigao u 10.

Rad nije postigao gol u Superligi na prethodne četiri utakmice, a nije ni na ovoj, tako da ostaje da se vidi hoće li se ove sezone Građevinari ponovo spasiti kao prethodnih, ili će ponovo morati da se bora na terenima Prve lige Srbije.

Prethodni meč ova dva tima su odigrala polovinom septembra u Humskoj, a slavio je Partizan sa 1:0.

Ekipa Zorana Mirkovića nalazi se na 3. mestu sa 43 osvojena boda, dok su Građevinari na 14. poziciji sa svega 15 bodova.

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz "lajv-blog".

91' Neverovatna šansa za mladog Filipa Stefanovića, koji se previše zadriblao u kaznenom prostoru, ali je preko Zorana Tošića do šanse došao Rikardo, koji je šutirao pravo u Dušana Markovića na golu Rada.

75' Na terenu je Zoran Tošić, koji je zamenio Gorana Zakarića. Da vidimo kako se oporavio od povrede, koja ga je sa terena odvojila čak četiri meseca.

71' Sjajno se snašao Rikardo Gomeš na u kaznenom prostoru Rada, iako je Marković odbranio šut Marka Valijentea pre toga. Na drugoj stativi se našao momak sa Zelenortskih ostrva, koji je postigao deseti gol ove sezone u Superligi. Posle Vukanovića i Haskića, tamnoputi gorostas je treći strelac lige.

60' Mirno drugo poluvreme za sada.

46' Počelo je drugo poluvreme. Umesto Jovića u ekipi Rada na terenu je Filip Bajinović...

POLUVREME! Lagano vođstvo crno-belih, Rad deluje kao nedoraslo ovakvom rivalu...

44' Uigrana akcija Partizana iz prekida, umalo da Valijente postigne pogodak na drugoj stativi, ali je ostao kratak za koji milimetar.

36' Nova šansa za crno-bele, šutirao je Zdjelar, ali je lopta otišla iznad prečke.

31' Tričković je imao šansu, ali je šutirao pravo u Kljajića.

10' Dva pogotka crno-belih za pet minuta. Ovoga puta je posle kornera Gorana Zakarića pogodak postigao novopečeni reprezentativac Nemanja Miletić. Snašao se u petercu kao prava devetka...

5' Rikardo Gomeš je još jednom dokazao klasu! Deveti gol u sezoni za momka koji je došao iz portugalske druge lige kao najbolji strelac. Ovoga puta, iskoristio je lošu reakciju odbrane domaćeg sastava i lagano smestio loptu ispod golmana Markovića.

1' Utakmica je počela. Rad je imao prvi napad po levom boku, ali je centaršut ukrotio Filip Kljajić.

17.00 - Iako je na početku najavljeno da će Vladimir Stojković braniti, on se povredio na zagrevanju, pa ga je u prvoj postavi zamenio Filip Kljajić. Nemanja Nikolić nije ni u protokolu, zbog problema sa temperaturom i prehladom.

16:00 - Sastavi:

Rad: D. Marković - M. Marković, Perendija, Šipčić, Ignjatijević - Petrović, Tričković - Lutovac, Mladenović, Busnić - Jović

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zdjelar, Kosović - Zakarić, Pantić, Ivanović - Rikardo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.