OPŠTE LUDILO NA MEČU U FRANCUSKOJ: Škuletić izazvao gnev nesportskim potezom, protivnici hteli da se obračunaju!
Petar Škuletić je izveo kvaran i nesportski potez na meču sa Lilom, Foto: Printscreen/Twitter

Nije mu to trebalo

OPŠTE LUDILO NA MEČU U FRANCUSKOJ: Škuletić izazvao gnev nesportskim potezom, protivnici hteli da se obračunaju!

Vrlo kvaran potez bivšeg reprezentativca Srbije

Objavljeno: 13:37h

Neverovatne stvari su se dogodile na utakmici između Monpeljea i Lila, a u centru pažnje bili su domaći navijači, ali i bivši napadač Partizana Petar Škuletić.

Pošto je Lil poveo već u 6. minutu utakmice, domaći tim je na sve načine pokušavao da dođe do izjednačenja, a u tome su svim sredstvima pokušavali da im pomognu navijači na tribinama.

Zemun u poslednja četiri kola nije dao nijedan gol, i idealan je rival za Partizan, koji traži iskupljenje za remi u Lučanima. A kvota da će tim Bate Mirkovića slaviti bez primljenog pogotka (Sigurna pobeda) je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zemun.

U samom finišu meča su u želji da dekoncentrišu golmana gostiju Menjana gađali ga kesicama kikirikija prilikom jedne intervnencije, na šta se on požalio arbitru pošto je izbacio loptu u aut

I u sred njegovog objašnjavanja sa sudijom, to je na kvarno pokušao da iskoristi Petar Škuletić koji je nesportski i ne u duhu fer-pleja uzeo loptu i brzo izveo aut dodavši je saigraču koji je krenuo prema golu, a u tom trenutku se našla i još jedna lopta na terenu.

Golman Menjan je uspeo da zaustavi njegov šut, pomoćni sudija je reagovao i prekinuo igru i u tom momentu je nastao haos na terenu. Svi igrači Lila su se zaleteli na Škuletića i saigrača koji su pokušali da ovako postignu gol, a malo je falilo da dođe i do fizičkog obračuna.

Utakmica je završena pobedom Lila 1:0.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.