BUFONOVA ŽENA PECNULA ANĆELOTIJA, A ON UZVRATIO JOŠ JAČE: Tvoj muž posebno treba da brine, jer gostuje Zvezdi!
Foto: Printscreen/Youtube/Lightmistik/Reuters

Nije naivan stari lisac

BUFONOVA ŽENA PECNULA ANĆELOTIJA, A ON UZVRATIO JOŠ JAČE: Tvoj muž posebno treba da brine, jer gostuje Zvezdi!

Ilarija D'Amiko je poznata kao novinarka koja se ne libi da iznese svoj stav sagovornicima dopao se on njima ili ne

Objavljeno: 16:09h

Da li je ovo počelo peckanje na relaciji Đanluiđi Bufon - Karlo Anćeloti uoči raspleta u grupi C u poslednjem kolu Lige šampiona, a sve preko supruge legendarnog golmana.

Voditeljka Ilarija D'Amiko je indirektno malo isprozivala trenera Napolija posle pobede nad Crvenom zvezdom u toku razgovora s njim.

- Faca vam je malo onako - prokomentarisala je Bufonova supruga činjenicu da je Napoli primio gol od crveno-belih što mu je zakomplikovalo situaciju u grupi u kojoj su još i Liverpul i PSŽ, za koji nastupa njen muž.

Razlog za to jeste što taj primljen gol omogućava Liverpulu da u poslednjem kolu na svom terenu pobedi Napoli i 1:0 i prođe dalje, pa je gđa "D'Amiko" pitala Anćelotija da li je napravio računicu, na šta joj je on odbrusio:

- Ne, jer smo morali da pobedimo utakmicu. Ne možeš da ideš u Liverpul i da praviš računicu. Svi treba da se brinu, naročito PSŽ, jer nije lako igrati u Beogradu - odgovorio je Anćeloti, aludirajući na to da možda ni njen muž neće pobediti u Beogradu.

Kada je reč o Ilariji, ona važi za pravu opasnicu i kada je u pitanju posao, ali i privatan život.

Ne libi se da svojim sagovornicima postavlja škakljiva pitanja i da ih u intervjuima isproziva i "spusti", a posebna je priča kako je uspela da "upeca" najboljeg golmana 21. veka.

Bufon je bio u braku sa modelom Alenom Seredovom kada je atraktivna Ilarija uspela da ga "smota" i toliko zaludi da on ostavi svoju tadašnju suprugu i oženi nju, a njih dvoje imaju i zajedničkog sina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.