POBESNELI MARADONA O ODLAGANJU SUPERKLASIKA I HAOSU NA ULICAMA: Za sve je kriv predsednik Argentine!
Dijego Maradona, Foto: Reuters

nikad gore

POBESNELI MARADONA O ODLAGANJU SUPERKLASIKA I HAOSU NA ULICAMA: Za sve je kriv predsednik Argentine!

- Predsednik je prevario mnoge ljude da će izvršiti promene, a trenutno je gora situacija nego ranije. Tokom Makrijevog mandata Argentina je u najgoroj situaciji u istoriji - zaključio je Dijego.

Objavljeno: 10:24h

Utakmica veka - kako su nazvali južnoamerički novinari susret River Plate i Boke Juniors u finalu najvećeg takmičenja u Južnoj Americi - zbog velikih nereda koji su se dogodili uoči duela na "Monumentalu" je odložena, a svoje viđenje cele situacije imao je i Dijego Armando Maradona.

Navijači Rivera su kamenovali autobus Boke i povredili nekoliko fudbalera, što je izazvalo incidente sa policijom, posle čega je duel odložen za nedelju.

Legenda argentinskog fudbala Dijego Armando Maradona istakao da je to samo kulminacija zbog lošeg vođenja države predsednika Makrija. - Moja država je nesrećna, nemamo poštovanje ni za šta i u svemu se preteruje. U Argentini je danas teror izaći na teren, moram reći da sam veliki Argentinac, mrzim nasilje, ali smo zaslužili šta smo smo zaslužili. Mi smo, iako ja nisam, glasali za ovu katastrofu (Maurisija Makrija). Ne postoji bezbednost i zaštita, svuda su pljačke, ljudi nemaju da jedu i to su promene za koje su glasali - rekao je Maradona. On nije previše govorio o samim dešavanjima u Buenos Ajresu, već je konstantno kritikovao predsednika. - On je sin milionera čitavog života i nije ga previše briga da li i šta neki petogodišnjak iz Lomas de Zamore ima da jede. On ne zna šta je blato.

Za kraj, trener Doradosa iz Meksika naveo je da je u Argentini izuzetno loša situacija.

- Predsednik je prevario mnoge ljude da će izvršiti promene, a trenutno je gora situacija nego ranije. Tokom Makrijevog mandata Argentina je u najgoroj situaciji u istoriji - zaključio je Dijego. Prvi meč finala završen je nerešeno 2:2, a drugi bi trebalo da bude odigran u nedelju od 21 sat po našem vremenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.