RECKO JE UDALJEN ZBOG IZJAVA, A NI NJEGOV ZAMENIK NIJE ĆUTOLOG: Kazniće me ako kažem kako smo izgubili od Partizana
Nemanja R. Miletić je bio asistent za pobedonosni gol Partizana u prvom meču protiv Dinama, Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Vatrena najava

RECKO JE UDALJEN ZBOG IZJAVA, A NI NJEGOV ZAMENIK NIJE ĆUTOLOG: Kazniće me ako kažem kako smo izgubili od Partizana

Radmilo Jovanović menja na 15 meseci suspendovanog Recka Antića

Objavljeno:

Dinamo iz Vranja je ostao bez prvog čoveka i trenera kluba Dragana Recka Antića koji je zaradio žestoku kaznu i suspenziju od strane Disciplinske komisije FSS zbog svojih izjava, pa je kormilo tima preuzeo Radmilo Jovanović.

- Maksimalno smo iskoristili pauzu u prvenstvu da se što bolje pripremimo za duel sa Partizanom. Želimo da se predstavimo Beograđanima u najboljem svetlu, bez obzira na to što se zna ko je Partizan i sa kakvim se klubom sastajemo - rekao je Jovanović uoči duela sa Partizanom.

Detalj sa meča Dinamo Vranje - Partizan u prvom delu sezone
Detalj sa meča Dinamo Vranje - Partizan u prvom delu sezone foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Kao što je i Antić bio britak na jeziku i rečima i zbog toga udaljen iz fudbala na 15 meseci, i Jovanović takođe nije neki "ćutolog" već i on ume da kaže šta misli, doduše, ipak uspeva da se suzdrži da ne kaže ono zbog čega bi mogao biti kažnjen.

- A, pogledajte snimak, da vidite kako smo izgubili. Ne smem da komentarišem dalje, jer ako komentarišem biću kažnjen. Nadam se da možemo da ponovimo igru, a da rezultat bude drugačiji - kazao je povodom predstojećeg duela sa crno-belima Jovanović.

Podsećamo da je u prvom delu takmičenja u Superligi Partizan došao do pobede nad Dinamom u Surdulici golom Ožegovića u 82. minutu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.