MITROVIĆ - NAJBOLJI STRELAC LIGE NACIJA: Ja da sam navijač ne bih došao koliko je bilo hladno! Pomogao mi je Prija!
Aleksandar Mitrović - najbolji strelac Lige nacija, Foto: Starsport©

Priznanje

MITROVIĆ - NAJBOLJI STRELAC LIGE NACIJA: Ja da sam navijač ne bih došao koliko je bilo hladno! Pomogao mi je Prija!

Napadač Srbije je posle pobede nad Litvanijom poručio da mu je značio ulazak drugog špica na teren

Objavljeno: 00:09h

Junak Srbije kroz celu Ligu nacija bio je Aleksandar Mitrović koji je postigao ukupno 6 golova u ovom takmičenju što mu je donelo titulu najboljeg strelca kompletnog takmičenja.

Zatresao je u ponedeljak uveče i mrežu Litvanaca u Humskoj, a posle meča je istakao značaj pre svega rezultata ekipe, dok mu, kako je rekao, vrlo imponuje što je na neki način dobio priznanje.

- Lepo, još jedna nagrada više za sav trud i rad i imponuje mi. Najbitnije mi je da je ekipa ostvarila cilj i da smo završili prvi u grupi.

1 / 17 Foto: Starsport©

- Jako mi je pomoglo kad je Prijović ušao, jer sam do tada bio sam sa petoricom. Odvlačili smo jedan drugom igrače, pravili prostor i to se videlo po kretnji i po šansama. Mi se jako lepo slažemo i na treninzima i na utakmicama koje smo igrali zajedno - rekao je posle meča Mitrović i dodao:

- Najviše mi odgovara da igram u onoj u kojoj dajem golove. Šalim se. Zavisi od ekipe. Mislim da je danas selektor video da smo se mučili u prvom poluvremenu, pa je uveo Priju. Zavisi od dosta toga, imaš nekih protivnika protiv kojih ne možeš tako da se otvoriš da igraš sa dva špica.

On se zahvalio i onom malom broju navijača koji su po užasnom vremenu, kiši i vetru došli da navijaju i bodre reprezentaciju. Prema njegovim rečima, on da je u poziciji navijača ne bi došao.

- Ja da sam navijac ne bih dosao na utakmicu koliko je hladno bilo - rekao je Mitrović kroz osmeh.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.