DEKI STANKOVIĆ ZNA DA JE ZVEZDA ČUDO NEVIĐENO: Zbunili su me protiv Liverpula, divim se Novaku!
Deki Stanković na svom oproštaju ispred severne tribne stadiona "Rajko Mitić", Foto: Dado Đilas

legenda ima reč

DEKI STANKOVIĆ ZNA DA JE ZVEZDA ČUDO NEVIĐENO: Zbunili su me protiv Liverpula, divim se Novaku!

Fudbal je, generalno, nekad tako teško objašnjiv - istakao je bivši kapiten reprezentacije

Objavljeno: 15:32h

Legendarni fudbaler Dejan Stanković organizovaće fudbalski kamp "Deki5" u Australiji od 16. januara, a tim povodom iskoristio je priliku da prokomentariše dešavanja u voljenoj Zvezdi i velikoj pobedi crveno-belih nad Liverpulom.

- Po ko zna koji put se pokazalo da je Zvezda čudo neviđeno! I da je fudbal, generalno, nekad tako teško objašnjiv. Znam šta je moguće kad se izađe na Marakanu, doživeo sam to toliko puta. I, opet, sam bio zbunjen onim što sam video protiv Liverpula. Taktički gotovo perfektno, posebno prvo poluvreme - rekao je Deki.

Bivši fudbaler Zvezde, Intera i Lacija se osvrnuo na trenere dva tima.

- Trkački za čistu „desetku“. Momcima i Vladi Milojeviću – kapa dole. Veliko bravo i još veće hvala za radost koju su nam doneli. Ne mogu da preskočim Jirgena Klopa i njegovo ponašanje u Beogradu. Od prvog do poslednjeg minuta boravka u Srbiji pokazao je gospodske manire. Od poštovanja prema klubu, gradu, Srbiji, uzimanja obeležja u čast boraca u Prvom svetskom ratu pa sve do držanja posle utakmice i teškog poraza. Moj dubok naklon za trenera Liverpula.

Posebnu draž boravku Dejana Stankovića u Australiji daje činjenica da će u isto vreme biti na programu i prvi teniski gren slem u sezoni, Otvoreno prvenstvo Australije. - Jedan sam od miliona Srba koji se divi svemu što radi i što je radio Novak Đoković svih ovih godina. Imao sam privilegiju da se upoznamo, da se nekoliko puta družimo i svim srcem sam uz njega. Najavio sam mu moj put u Australiju, i nadam se da će biti mogućnosti i da se vidimo i proslavimo još jedan njegov trofej - kaže Stanković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.