Dok sam bio u Partizanu koliko sam samo puta zaspao u gradskom prevozu?! A sad sam reprezentativac Srbije!
Nikola Milenković, Foto: Starsport©

sjajan intervju

Dok sam bio u Partizanu koliko sam samo puta zaspao u gradskom prevozu?! A sad sam reprezentativac Srbije!

I kako je jedan snimak pomogao crno-belima da pobede Crvenu zvezdu

Objavljeno: 21:36h

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković u razgovoru sa Biljanom Obradović za TV Partizan govorio je o vremenu provedenom u voljenom klubu, golu protiv Zvezde u finalu Kupa, reprezentaciji, a otkrio je i neke zanimljive detalje iz privatnog života.

- Nije bilo lako kao i svakome ko počne da igra. Živeo sam na jednom kraju grada, trening na drugom i škola na trećem. Nekad se dešavalo, toga se moja mama i danas seća, da se uspavam u autobusu pa odem na poslednju stanicu kad me slomi umor. To se dešava, to sve prolazi i eto sada hvala Bogu, reprezentativac Srbije, standardni član Fiorentine tako da je na kraju sve ispalo kako treba - rekao je Bleki.

Sa Partizanom je 2016. godine osvojio duplu krunu i sjajnim partijama uvukao se pod kožu navijačima crno-belih.

- Malo ko je verovao da Partizan može do titule. Marko Nikolić nas je stalno bodrio da možemo to da uradimo. Vodio nas je entuzijazam, nismo posustajali nijednog trenutka, verovali smo i na kraju smo uzeli duplu krunu. Kako smo nizali pobede, tako je i podrška navijača bila sve veća. Sjajan period.

Nikola Milenković je sjajan i u reprezentativnom dresu
Nikola Milenković je sjajan i u reprezentativnom dresufoto: Starsport©

Prisetio se Milenković gola u finalu kupa protiv Crvene zvezde i istakao je kako je tim pogotkom zaokružio divan period proveden u Humskoj 1, a jedan video snimak imao je poseban zmačaj u pobedi nad Večitim rivalom.

- Bili smo emotivno ispražnjeni posle osvojene titule, za finale Kupa i sam Večiti derbi ne treba motivacija, ali taj video koji si ti Biljo napravila (Biljana Obradović PR Partizana) nam je dao veliku motivaciju, saigrači su se ježili tokom gledanja snimka. Nisam mogao da zamislim bolji kraj u Partizanu od toga, dupla kruna, gol u večitom derbiju, autobus sa navijačima, zaista doživljaj za pamćenje - prisetio se Nikola Milenković.

Bleki se ne ukalapa u steriotipe o fudbalerima, on jednostavno i kada priča pleni kao kada je naterenu što dokazuje veoma pametne reči kojie je rekao u intervjuu.

- Za mene je osnovno kada se ode u neku zemlju da se nauči jezik. Velika je stvar. Moja je želja da igram u nekoliko zemalja da bih naučio što više jezika... Jezik stvarno mnogo znači u životu - rekao je Milenković.

Savetujemo vam da pogledajte ceo intervju jer zaista vredi čuti ovog sjajnog mladog momka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.