SAD KUKAJU I ČUPAJU KOSU S GLAVE: Letos su mogli da dobiju Pavkova za male pare, a sad košta 9 puta više!
Milan Pavkov je zapalio Evropu, Foto: EPA/Koča Sulejmanović

Transfer ispala godine

SAD KUKAJU I ČUPAJU KOSU S GLAVE: Letos su mogli da dobiju Pavkova za male pare, a sad košta 9 puta više!

Sad se jedu i kidaju zašto nisu iskoristili priliku koja im se pružila

Objavljeno:

Pamtimo dobro takozvane transfer ispale srpskih klubova poput one Crvene zvezde za Roberta Levandovskog, ali sada je strani klub napravio takav kiks u vezi sa srpskim fudbalerom.

Milan Pavkov je zapalio celu Evropu sa dva pogotka kojima je srušio Liverpul u Ligi šampiona i o njemu se priča na svim meridijanima.

A dobro je poznato da je letos bio takoreći na izlaznim vratima Marakane i da je bio takoreći nuđen brojnim klubovima iz inostranstva, pominjao se njegov odlazak u Tursku, da bi na kraju ostao u Crvenoj zvezdi i dočekao svoju šansu.

Toga su se prisetili i švedski mediji koji su kontaktirali fudbalskog menadžera Darka Slomića, a on im je ispričao zanimljivu priču kako u Geteborgu nisu imali njuh da osete Pavkova.

Milan Pavkov u duelu sa Van Dajkom
Milan Pavkov u duelu sa Van Dajkom foto: EPA/Srđan Šuki

- Ponudili smo ga ovog leta Geteborgu i drugim švedskim klubovima. Troškovi transfera bi najviše iznosili pet miliona kruna (to je blizu 500.000 evra). Međutim, čini mi se da nisu bili sigurni u njegov kvalitet - ispričao je Slomić švedskim medijima.

I sada se verovatno u klubu jedu od muke, pošto su mogli da ga dobiju za male pare, a njegova vrednost je sada devetostruko veća.

- Njegova tržišna vrednost je sada 4,5 miliona evra - dodao je Slomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.