SRPSKI FALKAO ISKRENIJI NEGO IKAD: Luka Jović se kaje zbog Crvene zvezde!
Luka Jović dok je igrao u Zvezdi, Foto: Saša Pavlić Koky

DOMINIRA I OVE SEZONE

SRPSKI FALKAO ISKRENIJI NEGO IKAD: Luka Jović se kaje zbog Crvene zvezde!

Istakao je da pomno prati rezultate svog bivšeg kluba i da mu je puno srce posle pobede nad Liverpulom

Objavljeno:

Luka Jović je posle dugo vremena otvorio dušu o svemu što mu se događalo tokom prvih, najmlađih dana fudbalske karijere.

U izjavi za ‘Nezavisne novine’, reprezentativac Srbije je istakao da kada se seti Crvene zvezde žali samo zbog preranog odlaska.

- Zadovoljan sam postignutim uspehom, za sada. Kada se osvrnem, krivo mi je samo što sam rano otišao iz Zvezde, a sa druge strane mi je drago što sam bio član kluba kakav je Benfika. Tamo sam mnogo naučio, bez obzira na to što nisam igrao puno, jer sam imao veoma dobre saigrače na svojoj poziciji i od svakog sam naučio nešto - izjavio je Jović.

Istakao je da pomno prati rezultate Crvene zvezde i da mu je puno srce posle pobede nad Liverpulom.

- Naravno da pratim, pratiću ceo život, to je klub u kojem sam proveo 10 najlepših godina. Drago mi je da se klub vraća tamo gde mu je mesto, čestitke igračima i svima iz kluba na ostvarenim rezultatima. Svima nam je puno srce kada vidimo da naš klub pobeđuje jedan Liverpul i da je konkurentan u Ligi šampiona - dodao je napadač Ajntrahta.

Primetna je velika promena u njegovoj igri i odnosu prema fudbalu od prelaska u Nemačku.

- Ja sam se najviše promenio, shvatio sam da fudbal mora da mi bude na prvom mestu i da moram sve da zaslužim. Sigurno je jedan od razloga i što u gradu ima mnogo naših ljudi, pa se osećam kao kod kuće - zaključio je Jović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.