Srbija je i pored ubedljivog poraza ponosna na futsalere: Orlovi četvrti u Evropi! (FOTO) (VIDEO)

NJIMA JE NAJTEŽE

Srbija je i pored ubedljivog poraza ponosna na futsalere: Orlovi četvrti u Evropi! (FOTO) (VIDEO)

Reprezentacija Kazahstana pobedila je naše momke sa 5:2 u meču za treće mesto na prvenstvu Evrope za futsalere. Iskustvo i snaga su stvari koje su bile presudne, ali je publika ponosno i sa osmehom pozdravila svoje ljubimce
Objavljeno: 22:47h
Futsal reprezentacija Srbije je četvrta reprezentacija u Evropi! Izabranici Ace Kovačevića Kazahstana
Evropskom prvenstvu u futsalu rezultatom 5:2. Navijači oduševili Orlove: Futsaleri, vi ste za nas pobednici (VIDEO)
Srbija je od samog starta meča pa sve do kraja prvog poluvremena imala Kazahstanci čekali svoju priliku. Idemooooo: Orlovi napadaju Kazahstance uz zvuk trubača! (VIDEO) Posrećilo im se u finišu prvih 20 minuta, kada su preko Daglasa došli do minimalne
koji su i pored inicajtive ostali bez pogotka.
Ušli smo sa nadom u drugo poluvreme da će se "Orlovima" vratiti sreća Žamankulov je povisio na 2:0.
Nisu naši momci imali dobru realizaciju, malo su "pali" u nastavku, a Kazahstan na kraju preko Brazilca Daglasa došao do trećeg gola. Ubrzo posle toga usledio je i četvrti, jer je naša mreža bila prazna zbog igrača-golmana, potom i peti, ređali su se kao na traci, i sve je to jako teško palo srpskim futsalerima.
Poslednja dva minuta pripala su našoj selekciji koja je preko Rakića i Rajčevića izmamila osmehe mnogobrojnoj publici u Areni. Hrabra igra i veliko srce tokom čitavog turnira krasilo je naše momke Kazahstancima poklekli (3 Brazilca u ekipi).
Ipak, četvrto mesto je nešto čime treba da se ponosi čitava nacija ni da se nada.
Sva dešavanja za vreme, pre i posle utakmice, možete pratiti uz Espreso.co.rs 40. minut - GOOOOL! Ostalo je dve sekunde do kraja, a Rajčević je pogodio mrežu 5:2 ne izgleda tako loše. Publika će ponosna i sa osmehom na licu izaći 38. minut - GOOOOL! Stefan Rakić je postigao utešni gol koji je podigao Arenu večerašnjem meču!
35. minut - Daglas je došao do svog trećeg gola
33. minut - Gol za 0:4, i to je to! 31. minut - I to je najverovatnije kraj. Daglaš je postigao drugi pogodak
29. minut - Aksentijević se istakao sjajnom odbranom, i to je taj golman Sjajan čuvar mreže. 25. minut - Stativa za Srbiju! Živanović je sjajno šutirao po zemlji Golman gostiju je već bio savladan... 22. minut - Tek što je počelo drugo poluvreme, Kazahstan velika prednost.
POLUVREME, KAZAHSTAN IMA MINIMALNU PREDNOST 20. minut - Kazahstan vodi sa 1:0, Daglas je strelac. To je bila verovatno ovom meču.
17. minut - Još malo je ostalo do kraja prvog dela meča, naši
14. minut - Nije bilo uzbuđenja neko vreme, ali smo i dalje ofanzivno nastrojeni, 11. minut - Treći put Aksentijević rukom preko celog terena upošljava saigrače fali za gol i dalje, Igita brani sjajno. 7. minut - Simić je bio u šansi da glavom postigne gol, ali je golman Kazahstana
Espreso.co.rs
4. minut - Dve prilike smo imali u jednom napadu, kada je Kocić 2. minut - STATIVA ZA KAZAHSTAN - Bilo je za dlaku, Šamankulov umalo da savlada Meč je počeo! 18:25 - Sve je spremno, himne su upravo intonirane, i navijamo svi za naše futsalere!
18:15 - Trubači su tu, kao i tokom

Trubači su uz naše futsalere i poslednji put na prvenstvu Evrope u Areni!

Posted by Espreso Sport on Saturday, February 13, 2016
18:00 - Tribine se polako pune, a igrači su
Espreso.co.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.