MILNER JE KRIV ZA SVE! Navijači Liverpula otkrili zašto su pukli od Zvezde: Kako si mogao to da uradiš?!
Džejms Milner je prema mišljenju navijača Liverpula doneo skandaloznu odluku, Foto: Printscreen/Youtube/Liverpool Daily News

Neće mu oprostiti

MILNER JE KRIV ZA SVE! Navijači Liverpula otkrili zašto su pukli od Zvezde: Kako si mogao to da uradiš?!

Ustremili su se na svog kapitena i traže da mu se oduzme traka

Objavljeno:

Navijači Liverpula su i dalje u šoku od onoga što je njihov tim doživeo u utorak uveče na stadionu "Rajko Mitić", pa sada traže krivca i opravdanje za poraz u svakom mogućem detalju.

Deo navijača na društvenim mrežama je uspeo da otkrije jedan detalj koji se dogodio pre samog početka i meča i smatraju da je on predskazao šta im se sprema u grotlu Marakane.

Reč je o momentu kada je sudija podbacivao novčić na početku meča da se odredi kome će pripasti lopta.

Kapiten "crvenih" Džejms Milner je odabrao plavu stranu umesto crvene što se smatra svetogrđem za navijače Liverpula, koji ne mogu da shvate da je njihov igrač izabrao boju koju nosi njihov gradski rival Everton umesto svoje crvene boje.

"Momenat kada je sve krenulo loše", "Milner je izabrao plavu umesto crvene. Sramno Mili! Ovo je najveći skandal još od Kumanove crvene jelke", "Henderson nikada ne bi izabrao plavu pre crvene strane na bacanju novčića. Oduzmite Milneru kapitensku traku", "Milner je izgubio podbacivanje novčića kada je izabrao plavu stranu. Bil Šenkli bi ga prodao zbog toga", samo su neki od komentara navijača Liverpula na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.