MILOJE O DELIJAMA, ŠAĆIRIJU I TAKTICI: Izaći će ekipa koju odaberem, ali to ne mora da znači da je najbolji tim!
Marko Marin i Vladan Milojević na konferenciji pred Liverpul, Foto: Espreso

Očekuje spektakl

MILOJE O DELIJAMA, ŠAĆIRIJU I TAKTICI: Izaći će ekipa koju odaberem, ali to ne mora da znači da je najbolji tim!

Strateg srpskog šampiona je rekao da ima dilemu oko sastava

Objavljeno: 12:28h

Crvena zvezda u utorak na svom stadionu dočekuje slavni Liverpul u 4. kolu grupe C Lige šampiona.

Srpski klub je u prethodnom kolu poražen ubedljivo na "Enfildu" 4:0 i sigurno da želi da popravi utisak, pogotovo pred svojim navijačima koji će ispuniti stadion "Rajko Mitić" do poslednjeg mesta.

- Ovo je ogroman događaj za nas, Beograd, Srbiju i region. Dolazi nam jedna od najboljih svetskih ekipa i očekujem pravi spektakl pred navijačima koji će prirediti sjajnu atmosferu. Daćemo sve od sebe pa ćemo videti koliko će to biti dovoljno. Ne treba uopšte spominjati Klopa i Liverpul jer bih time rekao sve. Voleo bih da uživamo u ovakvoj utakmici - poručio je trener crveno-belih Vladan Milojević na konferenciji za novinare.

Jirgen Klop i Vladan Milojević u srdačnom zagrljaju na prethodnom meču
Jirgen Klop i Vladan Milojević u srdačnom zagrljaju na prethodnom meču foto: Reuters

Uz njega je bio i igrač Marko Marin.

- Radujemo se ovom meču, znamo šta nas očekuje. Mnogo su jaki, ali nadam se da će biti drugačije pred našim navijačima i pokušaćemo da iznenadimo.

Navijači Zvezde su se uželeli evropskih utakmica s obzirom na to da je njihov voljeni tim u prethodna dva meča gostovao i bilo mu je zabranjeno da organizovano vodi navijače u Pariz i Liverpul.

- Bili smo kažnjeni nismo imali podršku u gostima, nama znače navijači. Mnogi veliki klubovi i reprezentacije su padali na Marakani i to će za Liverpulovu ekspediciju biti fascinantno. Bili smo na "Enfildu", ali to i Marakana ne mogu da se porede - jasno je poručio Milojević.

Vladan Milojević se raduje igranju pred svojim navijačima posle skoro dva meseca
Vladan Milojević se raduje igranju pred svojim navijačima posle skoro dva meseca foto: Filip Plavčić

Usled političke situacije i tenzije koja se stvorila oko dolaska Džerdana Šaćirija u Srbiju, Jirgen Klop je odlučio da ne dovede Albanca rođenog u Gnjilanu na meč protiv Zvezde.

- Ne znam šta da kažem. Ako je Klop tako odlučio ja ne bih ništa dodao. Zna se cela situacija. Da li je to odluka da ga ne vodi zbog taktičkih stvari ili nekih drugih u to ne ulazim - poručio je Milojević.

Strateg srpskog šampiona je poručio da ima dilema oko sastava, ali i rekao da možda ne izvede najbolji tim.

- Imam dilemu za sastav. Tim koji izađe biće samo zato što smo ja i moj tim odabrali tako i to ne mora da znači da je to najbolja postava - jasan je bio Milojević.

BONUS VIDEO:

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.