GLUPLJI NIJE MOGAO DA ISPADNE, MI BISMO GA ĆEBOVALI: Rumun je poništio čist gol svoje ekipe, jer se pravio važan!
Valentin George je napravio najveću glupost koju je mogao, Foto: Printscreen/Youtube/ ALXrecords2

Što si morao da je pipaš?!

GLUPLJI NIJE MOGAO DA ISPADNE, MI BISMO GA ĆEBOVALI: Rumun je poništio čist gol svoje ekipe, jer se pravio važan!

Kandidat i najveći favorit za nagradu glupost godine među fudbalerima

Objavljeno:

Ceo svet se smeje rumunskom fudbaleru Valentinu Georgeu koji je napravio neviđenu glupost i koštao svoju ekipu ubedljivije pobede u četvrtfinalu Kupa.

Astra je pobedila Kluž 4:3, ali rezultat je mogao da bude i ubedljiviji da napadač tog tima nije uradio ono što je uradio zbog čega je sigurno navukao bes cele svlačionice, a verovatno zbog svog ega.

Igrao se poslednji minut utakmice kada je i golman Kluža otišao u šesnaesterac Astre da bi pokušao i on da donese svom timu izjednačenje, ali to je bilo neuspešno i usledila je kontra gostujuće ekipe.

Mreža Kluža je ostala nebranjena, a Laurentiu Bus je uputio udarac prema gol. Put lopte do mreže je pratio Valentinu George koji je čekao i onda kada je lopta bila na gol-liniji uzeo je i zakucao u mrežu.

Jedini on je počeo da slavi na čitavom stadionu dok su se njegovi saigrači uhvatili za glavu gledajući u neverici šta je uradio.

Gol je bio nevažeći, jer je George sve vreme bio u ofsajdu i čim je dotakao loptu aktivirao se iz nedozvoljene pozicije, pomoćnik je podigao zastavicu i čist pogodak koji je mogao da bude je poništen.

Vojničkim rečnikom - zaslužio je jedno "ćebovanje" u svlačionici zbog ovoga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.