RADNIČKI HOĆE TITULU VEĆ OVE SEZONE: Zvezda nije na +11 nego na +9, ispada da smo mi obični statisti Večitima!
Ivica Tončev najavljuje borbu za prvo mesto do kraja sezone, Foto: Starsport©

ŽELI TROFEJE

RADNIČKI HOĆE TITULU VEĆ OVE SEZONE: Zvezda nije na +11 nego na +9, ispada da smo mi obični statisti Večitima!

Sto posto idemo na titulu! Hoćemo da budemo prvaci - istakao je prvi čovek kluba sa Čaira

Objavljeno:

Prvi čovek Nišlija Ivica Tončev je bio veoma ljut zbog pisanja sprskih medija da je, lider u prvenstvu, Crvena zvezda na plus 11, jer kako kaže crveno-beli se nalaze na plus 9 u odnosu na prvog pratioca - Radnički.

- Sto posto idemo na titulu! Hoćemo da budemo prvaci, ne samo u nekim narednim sezonama, već i ove. Kada se podele bodovi mi smo u minusu samo pet u odnosu na Zvezdu, a imamo još utakmica sa njima. Dakle, možemo da budemo prvi. Radnički je pretendent na oba domaća trofeja - rekao je Tončev, a preneli su domaći mediji.

Tončevu je dosta da se sve vrti oko večitih, on smatra da je vreme za njegovu ekipu.

- Mnogo me iznerviralo pisanje da je Zvezda na plus 11! Nisu oni na plus 11, nego na plus 9! Drugi je Radnički. Zbog čega bi Partizan bio merilo Zvezdinog uspeha?! Zašto Partizan mora da bude drugi? Tako je već 30 godina, sve vrti oko Zvezde i Partizana! Pa ako je Zvezda na plus 11 onda smo mi statisti. Mi igramo da osvojimo titulu.

Izabranici Nenada Lalatovića se trenutno nalaze na drugom mestu Super lige sa 28 osvojenih poena, dok je Partizan na trećoj poziciji sa dva boda manje.

- Mnogi pokušavaju da naš uspeh omalovaže, te imamo pomoć ovog, te onog... Partizan se žalio da je bio penal, da je oštećen. I mi smo mogli da se žalimo, jer je bio čist crveni karton za jednog igrača Partizana. Ko zna kakav bi tok utakmice bio posle... Ali mi ne komentarišemo sudijske odluke. I neću da govorim krupne reči, da li smo mi jači od Partizana ili ne. Tabela je merilo toga, a mi smo trenutno ispred. Ako nas prestignu - jači su. Trenutno nije tako - zaključio je Tončev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.