TRAGEDIJA KOJA TRESE OSTRVO: Vlasnik Lestera poginuo u helikopteru koji se srušio pored stadiona?
Čekamo zvaničnu potvrdu, Foto: EPA

tuga

TRAGEDIJA KOJA TRESE OSTRVO: Vlasnik Lestera poginuo u helikopteru koji se srušio pored stadiona?

Sve se pretvorilo u džinovsku kuglu od vatre - prepričava jedan od navijača koji je bio na stadionu.

Objavljeno: 09:30h

Vest koja je udrmala sve u Engleskoj, nakon sinoćne utakmice Lester sitija i Vest Hema srušio se helikopter vlasnika "Lisica" Vičaja Šrivadanaprabe, a prema novoidima BCC-a prvi čovek Lestera je navodno izgubio život.

Kako prenosi BBC iz porodice predsednika Lestera im je potvrđeno da je Šrivadanapraba bio u helikopteru. Međutim, nije poznato da li je mrtav, mada pojedini mediji spekulišu da je milijarderu sa Tajlanda konstatovana smrt posle teške povrede kičme i opekotina trećeg stepena.

Nema zvanične potvrde da li je vlasnik kluba koji je 2016. godine doveo klub do šampionskog pehara u Premijer ligi, ali deluje da situacija nije dobra.

Sve se dogodilo nekoliko minuta po okončanju utakmice 10. kola Premijer lige, a jedan od očevidaca opisao je svoje viđenje čitavog haosa koji je potresao svet.

- Propeler na repu nije radio, bukvalno je motor prestao da radi, napravio veoma neobičan zvuk, a kada sam se okrenuo, video sam da se elipse okreću i sledeće što se desilo - pao je na zemlju. Sve se pretvorilo u džinovsku kuglu od vatre - prepričava jedan od navijača koji je bio na stadionu.

Pored njega su u letelici navodno bili njegova ćerka i pilot. - Pomažemo organima reda u Lesteru i hitnim službama u suočavanju sa incidentom kod 'King Pauer' stadiona. Klub će se ponovo oglasiti kada budu uspostvaljene detaljnije informacije - saopštile su "Lisice" posle incidenta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.