GOBELJIĆ ŽELI OSVETU: Zvezda na mestu prošlogodišnjeg pogubljenja!
Gobeljić u duelu sa Šaćirijem, Foto: Reuter

POKRAJ SAVE...

GOBELJIĆ ŽELI OSVETU: Zvezda na mestu prošlogodišnjeg pogubljenja!

Veoma bolan poraz Milojevićeva ekipa je pretrpela prošle sezone u Mačvi

Objavljeno: 18:00h

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se obavezama u Superligi Srbije. U nedelju, 28. oktobra, od 16:30 časova izabranici Vladana Milojevića gostuju ekipi Mačve u Šapcu.

Prošla sezone Crvene zvezde bi bila perfektna da nije bilo Mačve i promašenog penala Nemanje Radonjića, fudbalska sreća se okrenula protiv crveno-belih i autsajder iz Šapca se zasluženo plasirao u polufinale Kupa Srbije.

- Očekujemo tešku utakmicu jer je svaki meč posle nastupa u Evropi, pre svega zbog fizičkog i emotivnog pražnjenja, težak. Mačva se pokazala kao nezgodan protivnik, pogotovo na domaćem terenu. Imali smo prošle godine neprijatno iskustvo u Kupu kada smo posle penala poraženi. Sada je vreme da popravimo utisak na tom terenu. Još jedna bitna stvar jeste da je ekipa Mačve pre sedam dana promenila trenira, došao je Darko Tešović i sigurno će on doneti nešto novo svojoj ekipi - rekao je Gobeljić.

Gust raspored je nešto na šta su naši igrači do sada već navikli.

- Igramo na svaka tri dana, takmičimo se na tri fronta i nemoguće je da umor ne postoji, ali on će do nedelje nestati. Savremen fudbal, igra na tri fronta koju mi sada praktikujemo, tera igrača da se što brže oporavi i spremi za sledeći meč. Dobra stvar u svemu tome je što naš šef stručnog štaba ima dobar roster i uz određene promene u ekipi i osveženja spremni dočekujemo meč sa Mačvom. Verujem da će dosta naših navijača doći u Šabac, poznato je da je to fudbalski grad i da domaći tim uvek ima podršku, tako da se radujemo pravom fudbalskom ambijentu.

Naši fudbaleri imali su samo tri dana posle meča sa Liverpulom u Ligi šampiona da se pripreme za gostovanje u Šapcu.

- Svako iskustvo iz Lige šampiona je dragoceno, mnogi igrači nemaju privilegiju da igraju taj nivo takmičenja. Zato mi iz svake utakmice izvlačimo pouke i verujem da ćemo tek pokazati svoj kvalitet, da iz dana u dan rastemo i kao tim i kao pojedinci. Ukoliko nastavimo u kontinuitetu da igramo u Ligi šampiona siguran sam da ćemo da budemo sve bolji u evropskim okvirima, a još dominantniji u Superligi. Zato je potrebno da nas navijači podrže, a u to nikada ne sumnjam - poručio je Gobeljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.