MOŽDA ZVEZDA GUBI OD PSŽ I LIVERPULA, ALI... Crveno-beli stub je najbolji u Ligi šampiona!
Fudbaleri Crvene zvezde pred meč sa Liverpulom, Foto: Reuter

liga šampiona

MOŽDA ZVEZDA GUBI OD PSŽ I LIVERPULA, ALI... Crveno-beli stub je najbolji u Ligi šampiona!

Najsvetlija tačka Zvezdinog tima - Milan Borjan

Objavljeno:

Deset golova u dve utakmice, neutralni posmatrač bi pomislio da je golman imao katastrofalne večeri, ali kada vam kažemo da je u pitanju Milan Borjan onda vam je jasno da se radi o čoveku najzaslužnijem što Crvena zvezda nije ponižena u Ligi šampiona.

Borjan nije bio golman sa najviše odbrana u ovom kolu, kao što je bio slučaj u prethodnom, ali kada je reč o ukupnom broju odbrana momak iz Knina je neprikosnoven.

Ilija Pomazun (CSKA) je bio najbolji u ovom kolu sa 10 obrana, drugi je bio Samir Handanović sa 8,treći je bio Benfikin Odiseas Vlahodimos (8 odbrana), dok je Zvezdin čuvar mreže na 4. mestu sa sedam zasutavljenih udaraca.

Kada je reč o sva tri kola Lige šampiona, Borjan je sa čak 25 odbrana neprikosnoveni lider ove liste. Sedam protiv Napolija (0:0), 11 u Parizu (6:1 za PSŽ) i sedam u Liverpulu (4:0).

Milan Borjan je najbolji golman dosadašnjeg dela Lige šampiona
Milan Borjan je najbolji golman dosadašnjeg dela Lige šampionafoto: Reuter

25 odbrana - Milan Borjan (Crvena zvezda) 18 odbrana - Joren Zoet (PSV) 18 odbrana - Entoni Lopez (Lion) 17 odbrana - Samir Handanović (Inter) 16 odbrana - Odiseas Vlahodimos (Benfika) 14 odbrana - Robin Olson (Roma)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.