Grof Božović: Ne verujem da sam toliko dobar trener!

U svom stilu

Grof Božović: Ne verujem da sam toliko dobar trener!

Trener crveno-belih je izjavio da ne ume da tempira formu ekipe samo za jedan meč, u ovom slučaju derbi sa Partizanom
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović demanotovao je da su crveno-beli tokom priprema na Kipru pratili treninge i utakmice "večitog" rivala Partizana. - Ne pratimo Partizan, uz svo dužno poštovanje. Crvena zvezda gleda samo sebe, jer želimo da se dobro spremimo za sezonu. Nećemo tempirati formu za derbi. Jednostavno, mislim da nisam toliko dobar trener pa da umem da tempiram formu za jedan meč, to je izuzetno teško. Gledaćemo samo da budemo dovoljno sveži za taj duel - rekao je Božović za klupski sajt.

Saša Pavlić Koky
U medijima se prethodnih dana pojavila informacija kako neko iz tabora Crvene zvezde "špijunira" utakmice večitog rivala, koji se takođe priprema na Kipru. Zvezda u drugom kolu prolećnog dela šampionata, 27. februara, gostuje Partizanu. Božović je dodao da je prijateljska utakmica protiv ruskog Sibira otkazana na inicijativu beogradskog kluba.
- Meč koji je trebalo da igramo protiv Sibira smo otkazali. Taj duel je i zakazan još ranije kada nismo znali koliko igrača ćemo povesti na Kipar. Da smo poveli 30 igrača, taj susret bi nam bio potreban, ali sada nije. U ovom trenutku nisam želeo da rizikujem da se neko povredi, ili da previše opteretim igrače - rekao je Božović. Crvena zvezda u Super ligi Srbije zauzima prvo mesto sa 62 boda, 25 više od drugoplasiranog Čukaričkog. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.