BIVŠI SELEKOR O KRSTAJIĆU I MATIĆU: Kritika za Prijovića, a Nemanja je na pogrešnom putu!
Nemanja Matić i Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

njegova reč ima težinu

BIVŠI SELEKOR O KRSTAJIĆU I MATIĆU: Kritika za Prijovića, a Nemanja je na pogrešnom putu!

Šteta što nismo pobedili u Bukureštu. Bili smo mnogo bolji, ozbiljniji, konkretniji - rekao je Đorić

Objavljeno: 16:51h

Bivši selektor naše reprezentacije Milovan Đorić prokomentarisao je Mladena Krstajića i njegov dosadašnji rad na klupi Orlova.

- Mladen Krstajić je pokazao da ima harizmu i ideju, naravno i autoritet neophodan za vođenje ovih momaka. Dve pobede i dva remija, realno su dobri rezultati, mada je šteta što nismo pobedili u Bukureštu. Bili smo mnogo bolji, ozbiljniji, konkretniji - rekao je Đorić za Sportski žurnal.

Imao je popularni Đora šta i da zameri Mladenu Krstajiću.

- Možda je morao da pruži priliku Prijoviću, bilo je za tog momka mesta u ekipi, pogotovo kad su Rumuni ostali sa igračem manje. Ali, ne treba mu seći glavu zbog toga... Sad se vidi da je bio u pravu za Milenkovića i Veljkovića, pa i za Lukića i Maksimovića iako su mnogi bili skeptici.

Nekadašnji selektor SR Jugoslavije osvrnuo se i na izjavu Nemanje Matića koja je podigla dosta prašine.

- Izjava Matića ostala je nedorečena, morao je konkretno da kaže čime je nezadovoljan, a ne da javnost nagađa. Mislim da se izjava ipak odnosi na fudbal, ali i da je Nemanja na pogrešnom putu. Sve što je želeo da kaže, trebalo je da razreši razgovorom sa ljudima u fudbalskoj organizaciji. Pogotovo sad kad je zamenik kapitena. Zato mislim da je Matićeva izjava neprimerena ugledu koji uživa i njegovoj ulozi u reprezentaciji. Reci konkretno, pa kud puklo - zaključio je Đorić za Žurnal.

Gledajući formu, Mančester Junajted nema šta da traži na Stamfordu, ali ipak, derbi je to... Kvota na tim Mauricija Sarija je 1,80, a na ekipu Žozea Murinja čak 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Čelsi - Mančester Junajted.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.