UGLEDNI FRANCUZ SE OGLASIO O ZVEZDI: Ovo su zlonamerne anonimne optužbe, apsolutno nema dokaza!
Duel Nejmara i igrača Crvene zvezde, Foto: Starsport©

AFEra "l'ekip"

UGLEDNI FRANCUZ SE OGLASIO O ZVEZDI: Ovo su zlonamerne anonimne optužbe, apsolutno nema dokaza!

Kancelarija Dipon-Moreti je izdala saopštenje

Objavljeno:

Uprava Crvene zvezde angažovala je najbolju francusku advokatsku kancelariju koja ćezastupati klub u slučaju protiv lista "L'Ekip".

Kako bi odbranili ugled zbog optužbi za nameštanje meča Lige šampiona protiv PSŽ koji je Crvena zvezda izgubila sa 6:1, čelnici crveno-belih rade sve što je u njihovoj moći.

Advokatska kancelarija Erika Dipon-Moretija i Antoana Vea izdala je saopštenje u kome je potvrdila da će biti pravni zastupnik Crvene zvezde u ovom sporu kao i da je klub podneo tužbu zbog klevete kao i da želi da otkrije ko se krije iza optužbi.

- Apsolutno nema dokaza koji bi podržali ove očigledno zlonamerne anonimne optužbe. Zbog toga je klub imenovao advokate Erika Dipon Moretija i Antoana Vea i podneo je žalbu zbog klevete, kao i da bi identifikovao i sankcionisao ljude koji se kriju iza ovih optužbi. Crvena zvezda je spremna da u potpunosti sarađuje sa nadležnim organima za istragu. Klub je šampion Srbije i pobednik Lige šampiona iz 1991. godine. Zvezda namerava da brani svoju čast, čast svojih rukovodilaca, igrača i navijača i da afirmiše svoju posvećenost fudbalskim vrednostima i integritetu sporskih takmičenja - navodi se u saopštenju advokatske kancelarije Dipon-Moreti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.