POBIJEŠ SE U KLUBU I PLATIŠ 800 HILJADA: Čileanski pit-bul će svaki zadati udarac morati fino da iskešira!
Arturo Vidal "popio" kaznu, Foto: Reuters

opomena pred isključenje

POBIJEŠ SE U KLUBU I PLATIŠ 800 HILJADA: Čileanski pit-bul će svaki zadati udarac morati fino da iskešira!

Izricanju presude održanom u sredu nisu bili pristuni ni Čileanac, ni njegov brat, kao ni Vidalov tast, koji je imao izvesnu ulogu u prestupu

Objavljeno: 19:30h

Vezista Barselone Arturo Vidal bio je učesnik tuče u jednom klubu u Minhenu, zbog čega mu je izrečena drakonska kazna u iznosu od 800.000 evra.

Nemački „Bild“ javlja da je Okružni sud u Minhenu Vidalu u odsustvu izrekao kaznu od 800.000 evra.

Nekadašnji igrač Bajerna i njegov brat Sandrino učestvovali su u tuči u jednoj minhenskoj diskoteci 17. septembra 2017. godine.

Tokom sudskog procesa dokazano je da su Vidal i njegov brat pretukli dva muškarca, pošto su ih pesnicama udarali po glavi i gornjem delu telu, što je dokazano i snimkom sa video nadzora.

Arturo Vidal
Arturo Vidal foto: REUTERS/Wolfgang Rattay

Izricanju presude održanom u sredu nisu bili pristuni ni Čileanac, ni njegov brat, kao ni Vidalov tast, koji je imao izvesnu ulogu u prestupu.

Sud je Barsinog fudbalera osudio na 80 dana zatvora, ili na novčanu kaznu od 800.000 evra, tako da jedan dan iznosi 10.000. Visina kazne obračunata je prema Vidalovim primanjima. Njegovog brata tuča će koštati 18.000, dok će tast na ime kazne morati da odvoji 36.000 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.