LEGENDARNI TRENER OTKRIO: Venger se vraća 1. januara!
Arsen Venger, Foto: Fonet

To se čekalo

LEGENDARNI TRENER OTKRIO: Venger se vraća 1. januara!

Samo ostaje da se vidi tačno gde će nastaviti karijeru...

Objavljeno:

Sećate li se Arsena Vengera, gospodina koji je preko 20 godina vodio Arsenal, donevši mu mnogo novca i malo manje fudbalske slave (samo jednu titulu)? U velikom intervjuu za nemačke medije, pričao je o svojoj budućnosti.

Prvo, najavio je nešto što je odmah zagolicalo maštu cele svetske fudbalske javnosti.

- Da, izgleda da je tako. Verujem da ponovo krećem 1. januara. Još ne znam gde, odmaram se i spreman sam da radim ponovo - rekao je Venger.

Arsen Venger
Arsen Venger foto: Fonet Fonetap

Trenerski posao ili direktorska funkcija - ostaće dilema.

- Postoje asoscijacije, nacionalni timovi, to takođe može biti i Japan. Imam veliko iskustvo na različitim nivoima. Postoje ponude iz čitavog sveta - dodaje Francuz.

Nemce je interesovao komentar oko odluke Mesuta Ozila da napusti reprezentaciju posle negativnih komentara oko slikanja sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.

- Ne sviđa mi se to što je odlučio da napusti nacionalni tim, jer Nemci poštuju ono što je učinio za njega. Malo vam nedostaje motivacije kada znate da nećete biti spremni za svetsko ili evropsko prevenstvo. Volim kada su igrači u najboljem mogućem stanju, a oni gube motivaciju kada ne igraju na internacionalnom nivou - dodao je Venger.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.