Selektor Srbije posle plasmana u polufinale: Devet godina smo čekali ovaj uspeh!

veruje da možemo i do trona

Selektor Srbije posle plasmana u polufinale: Devet godina smo čekali ovaj uspeh!

Idemo korak po korak, dobro ćemo se pripremiti za polufinale. Znamo da imamo najmanje iskustva od preostalih učesnika, ali uz ovakvu podršku sa tribina, sve je moguće - zaključio je Kovačević
Objavljeno:

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević izjavio posle večerašnje pobede nad Ukrajinom sa 2:1 na Evropskom prvenstvu da je nacionalni tim konačno dočekao svoje prvo polufinale u istoriji, a da uz veliku podršku Arene može da osvoji jednu od medalja. - Znali smo da će biti teška utakmica, bio je veliki ulog. Ukrajina je fizički moćna ekipa i viđena je prava rovovska borba i čudno je kako je na kraju izrežirana. Čekali smo devet godina na ovakav uspeh i dočekali ga - rekao je Kovačević na konferenciji za novinare posle meča.

Srbija je u triler završnici slavila golom Miloša Simića tri sekunde pre kraja. - To nije bila smišljenja akcija, već se namestilo. Perić je iskusno sačekao i video Simića. Kao da je neko hteo da se ovako završi meč - naveo je Kovačević. - Imali smo šansi na početku, iskoristili jednu, ali smo kasnije primili olako gol. Čestitao bih Ukrajini na dobroj partiji, gol u poslednjoj sekundi bio je šok za njih i video sam da su im oči bile pune suza - rekao je naš selektor.
Srbija će u borbi za finale igrati u četvrtak, 11. februara, sa pobednikom meča Rusija - Azerbejdžan, a Kovačević veruje u novi podvig. - Idemo korak po korak, dobro ćemo se pripremiti za polufinale. Znamo da imamo najmanje iskustva od preostalih učesnika, ali uz ovakvu podršku sa tribina, sve je moguće - zaključio je Kovačević. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.