Foto-finiš Orlova za istorijsko polufinale: Srbija golom u poslednjoj sekundi pobedila Ukrajinu! (FOTO) (VIDEO)

arena piše istoriju

Foto-finiš Orlova za istorijsko polufinale: Srbija golom u poslednjoj sekundi pobedila Ukrajinu! (FOTO) (VIDEO)

Pogotkom Miloša Simića, Srbija je pobedila Ukrajinu rezultatom 2:1 i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva gde je čeka duel sa boljim boljim iz duela Rusija - Azerbejdžan.
Objavljeno: 20:41h

Auuuuuuu, kakva utakmica u Kombank Areni!!! Futsaleri Srbije plasirali su se u polufinale Evropskog prvenstva, ali na kakav način - POGOTKOM U BUKVALNO POSLEDNJOJ UTAKMICE!!! Na taj način naša selekcija pobedila je Ukrajinu rezultatom 2:0, a u borbi za finale odmeriće snage sa boljim iz duela Rusija - Azerbejdžan. Naša selekcija je rano došla do vođstva, već u drugom minutu preko Mladena Kocića, ali je nakon toga usledila dominacija Ukrajinaca, koju su materijalizovali početkom nastavka. Gol za delirijum u Areni: Srbija u poslednjoj sekundi overila plasman u polufinale!

Ipak, u završnici utakmice, naša selekcija je bila hrabrija, a to joj se isplatilo u poslednjim trenucima meča, kada je Miloš Simić posle asistencije Marka Perića odveo naš tim u polufinale.
Beta/Branislav Božić
Srbija - Ukrajina 2:1 (1:0) Dvorana:
Gledalaca Strelci: TOK UTAKMICE: 40. minut - GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!! Stigli smo do pobede pogotkom Simića u BUKVALNO POSLEDNJOJ SEKUNDI utakmice!!!
32. minut - Veoma oštra igra Ukrajinaca, koji su do sada dobili čak tri žuta kartona. 25. minut -
23. minut - GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!! Ukrajinci dolaze do izjednačenja pogotkom Grisne. Slabo je reagovala naša odbrana nakon jednog kornera protivničke ekipe.
Počelo je drugo poluvreme.
Završeno je prvo poluvreme. 12. minut -
Nestvarno je kako jako zvuči Bože pravde kada je peva cela Arena! (VIDEO) 6. minut - 2. minut - GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!! Srbija vodi pogotkom Mladena Kocića, kome je ovo četvrti pogodak na turniru!
Utakmica je počela.
18:23 -
18:08 -
17:52

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.