SVE JE LAŽ MALICIOZNIH FRANCUZA: Dokazano da je cela priča oko Zvezdinog nameštanja ogromna neistina!
Milan Borjan posle primljenog gola u Parizu, Foto: Starsport©

nije im uspelo

SVE JE LAŽ MALICIOZNIH FRANCUZA: Dokazano da je cela priča oko Zvezdinog nameštanja ogromna neistina!

Podsetimo, rezultat je bio 6:1, a mi ćemo vam kroz ovaj tekst dokazati da su te optužbe potpuno nelogične sa kladioničarske strane.

Objavljeno:

Kao grom iz vedra neba evropsku sportsku javnost pogodila je vest da je duel Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zvezde namešten, pošto francuski mediji ističu da je jedan funkcioner tima iz Beograda pokušao da uplati čak 5 miliona evra na pobedu pariskog kluba od pet golova razlike.

Podsetimo, rezultat je bio 6:1, a mi ćemo vam kroz ovaj tekst dokazati da su te optužbe potpuno nelogične sa kladioničarske strane.

Primera radi, kvota na pobedu PSŽ sa famoznih pet golova razlike je po svetskim kladionicama bila u proseku oko 3, što bi na eventualnih uloženih pet miliona donelo 15 miliona evropskih novčanica.

Nejmar u duelu sa Filipom Stojkovićem
Nejmar u duelu sa Filipom Stojkovićem foto: Starsport©

Najpoznatije kladionice sveta maksimalno isplaćuju iznos od milion evra, pa je malo nelogično da se klub sa takvim renomeom, ili funkcioner istog kluba "igra" sa tolikom količinom para u više kladionica.

Idemo dalje, maksimalna uplata u većini kladionica u Evropi je oko 700 hiljada evra što dalje implicira da bi izvesni funkcioner morao da uplati bar sedam tiketa na pobedu PSŽ. Rizik je veliki, a malo je poverovati da je neko ko je među visoko pozicioniraim ljudima u takvom klubu spreman da baci ljagu na sebe igravši tikete po Evropi.

Park Prinčeva
Park Prinčeva foto: Starsport©

Prihvatanje tiketa je takođe veoma bitan faktor u ovom slučaju. Uplate do 10.000 evra ne bi morale da prolaze proveru u smislu mogućih nameštanja ili dojava, a popularni "singl" sa tolikim uplatama je nemoguće odigrati, a da vam kladionica dozvoli tu mogućnost.

Sve u svemu, najlakše je okriviti nekoga, izmisliti priču zarad većeg tiraža ili lične promocije, ali ako se već francuski mediji ili tačnije novinar L'Ekipa pozabavio time, onda je morao da uzduž i popreko obradi ovu kompleksnu temu koja je svakako potresla Stari kontinent.

Tako da, Gregore Flero, tvoje tvrdnje ne samo da su neosnovane već su i nerealne za izvođenje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.