BRAVO, ORLIĆI: Srbija je na Evropskom prvenstvu!
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, Foto: Starsport©

u21

BRAVO, ORLIĆI: Srbija je na Evropskom prvenstvu!

Selekcija Srbije će u utorak dočekati Jermeniju u poslednjem kolu kvalifikacija

Objavljeno: 20:26h

Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije remizirali su večeras u Novom Sadu protiv vršnjaka iz Austrije (0:0) u okviru devetog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, i tako overili plasman na EP u Italiji i San Marinu 2019. godine.

Srbija je bila bolja u prvom poluvremenu, a prva ozbiljna šansa došla je u 14. minutu kada je Uroš Račić proigrao Luku Jovića koji je izašao sam na golmana Šlagera, ali mu je lopta pobegla, možda i zbog stanja terena i tako završila u rukama austrijskog čuvara mreže. Ističu se još pokušaji Ranđelovića u 30. minutu kada je sa nekoliko metara imao izvanrednu priliku da donese Srbiji vođstvo, ali je Šlager bio fenomenalan. Sedam minuta potom Danilo Pantić, koji je na ovom meču bio svuda po terenu, pogodio stativu iz slobodnog udarca.

Selektor Goran Đorović
Selektor Goran Đorovićfoto: Starsport©

Drugo poluvreme nije obilovalo prilikama, obe ekipe imale su nekoliko polušansi, ali su mreže mirovale do kraja meča. Dobru šansu imao je najbolji akter ovog meča Danilo Pantić, ali je golman Šlager zaustavio njegov pokušaj u sudijskoj nadoknadi.

Selekcija Srbije će u utorak na istom mestu dočekati Jermeniju u poslednjem kolu kvalifikacija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.