BESNI SMO, OVAKVE PRIČE NAM RUŠE UGLED: Saopštenje Zvezde povodom optužbi da je meč u Parizu namešten!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Dado Đilas

oglasili se

BESNI SMO, OVAKVE PRIČE NAM RUŠE UGLED: Saopštenje Zvezde povodom optužbi da je meč u Parizu namešten!

"Navodi iz tog teksta mogu naneti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba"

Objavljeno: 18:02h

Srbiju je u petak potresla priča o navodnom nameštanju meča između PSŽ i Crvene zvezde koji je odigran 3. oktobra u Parizu. Kako francuski mediji navode, funkcioner tima iz Beograda je pokušao da uplati 5 miliona evra na pobedu Parižana od pet golova razlike. Meč je završen 6:1, a evo i saopštenja Crvene zvezde:

- FK Crvena zvezda sa najvećom dozom ljutnje i gnušanja odbacuje današnje pisanje francuskog lista L’ekip vezano za sumnje u ishod rezultata utakmice Pari Sen Žermen-Crvena zvezda, i umešanosti bilo koga iz FK Crvena zvezda u eventualne nečasne radnje.

Navodi iz tog teksta mogu naneti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba i zato FK Crvena zvezda insistira i kod UEFA i kod nadležnih istražnih organa u Srbiji i u Francuskoj da ove sumnje istraže do kraja i da se dodje do istine.

Detalj pre meča između Zvezde i Napolija
Detalj pre meča između Zvezde i Napolija foto: Starsport©

Današnje tehnologije i razni drugi mehanizmi su toliko napredovali da je prosto nemoguće da ovaj eventualni slučaj ostane nerazjašnjen.

Filip Stojković i Kilijan Mbape na Parku prinčeva
Filip Stojković i Kilijan Mbape na Parku prinčeva foto: Starsport©

FK Crvena zvezda očekuje da se do istine o svemu ovome mora doći u sto kraćem roku i da se mora skinuti bilo kakva sumnja o umešanosti bilo kojeg člana našeg kluba u eventualne nečasne radnje.

BONUS VIDEO:

(Еspreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.